«Η μόνη μου ελπίδα να γίνω μάνα ήταν στα 19 μου. Και το έκανα!» Μία ξεχωριστή ιστορία

Μία νεαρή μητέρα, η Έιμι Μακστέιν η οποία σήμερα είναι 22 χρονών, δεν μετανιώνει καθόλου που έγινε πολύ μικρή μητέρα αφού αν δεν το είχε κάνει, δεν θα κατάφερνε ποτέ να γευτεί τη μητρότητα.

«Η μόνη μου ελπίδα να γίνω μάνα ήταν στα 19 μου. Και το έκανα!» Μία ξεχωριστή ιστορία

Μάλιστα, η νεαρή κοπέλα χρειάστηκε να εγκαταλείψει τις σπουδές της στο πανεπιστήμιο καθώς οι γιατροί την ενημέρωσαν πως έπρεπε να κάνει υστερεκτομή! Ο λόγος;

Διαγνώστηκε με πολύ σοβαρή ενδομητρίωση ύστερα από μία γυναικολογική εγχείρηση ρουτίνας για την αφαίρεση ενδομήτριας κύστης.

manasta19

Η κατάστασή της όμως ήταν τόσο σοβαρή που συχνά πονούσε μέχρι λιποθυμίας.

manasta192

Έτσι, οι γιατροί αποφάσισαν πως έπρεπε να υποβληθεί άμεσα σε υστερεκτομή. Προηγουμένως, την προειδοποίησαν πως αν ήθελε να κάνει παιδί, έπρεπε να βιαστεί καθώς μετά θα έχανε κάθε άλλη ευκαιρία.

manasta193

Η Έιμι είχε τρεις αποβολές μέχρι τελικά να μείνει έγκυος και να γεννήσει την κόρη της Άβα Γκρέις το 2011. Το μωρό γεννήθηκε την 35η εβδομάδα και η Έιμι χρειάστηκε να μείνει στο κρεβάτι για 13 εβδομάδες, ούσα έγκυος.

manasta194

Μάλιστα, όταν γεννούσε, έπαθε δύο φορές αιμορραγία οι οποίες ευτυχώς αντιμετωπίστηκαν από τους γιατρούς της και η ίδια κατάφερε να επιζήσει αλλά και να φέρει στον κόσμο το μοναδικό παιδί της.

manasta196

Σήμερα, στα 22 της χρόνια, αν και πολύ μικρή, η Έιμι ετοιμάζεται για την εγχείρηση υστερεκτομής, νιώθοντας ευγνώμων που τουλάχιστον έχει την κορούλα της.

manasta195
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved