14χρονο αγόρι αυτοπυροβολήθηκε μπροστά στους συμμαθητές του

Ο 14 ετών Ντέιβιντ Φαν αυτοπυροβολήθηκε μπροστά στους συμμαθητές του, καθώς δεν άντεχε άλλο τα καθημερινά πειράγματα που δεχόταν από τους συμμαθητές του.

14χρονο αγόρι αυτοπυροβολήθηκε μπροστά στους συμμαθητές του

Πρόκειται για το γνωστό «Μπούλινγκ», δηλαδή τον σχολικό εκφοβισμό μαθητών σε συμμαθητή τους που συνήθως είναι συνεσταλμένος, ήσυχος και δεν μιλάει πολύ.

Αυτόν ακριβώς τον χαρακτήρα είχε και ο Ντέιβιντ. Εκείνη την ημέρα που συνέβη το τραγικό περιστατικό, ο 14χρονος μαθητής είχε σχολάσει από το σχολείο του, όμως επέστρεψε εκεί περίπου δύο ώρες αργότερα, αποφασισμένος –όπως φάνηκε μετά- να κάνει πράξη την σκέψη που είχε καρφωθεί στο μυαλό του. Να αυτοπυροβοληθεί για να απαλλαγεί από τα πειράγματα των συμμαθητών του.

Χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν αυτοκτόνησε μπροστά στα μάτια των συμμαθητών του, προφανώς θέλοντας να τους δημιουργήσει τύψεις για όλα όσα είχε περάσει από εκείνους.

Παιδιά που μίλησαν για τον Ντέιβιντ μετά το συμβάν, υποστήριξαν πως πολύ συχνά τα παιδιά που τον πείραζαν έπρεπε να λογοδοτήσουν στον διευθυντή ή τον σύμβουλο του σχολείου για τις πράξεις τους εις βάρος του συμμαθητή τους.

Η διεύθυνση του σχολείου, παρ' όλο που λέγεται ότι γνώριζε τι συνέβαινε στον Ντέιβιντ καθημερινά, προσπαθεί να κρατήσει αποστάσεις και αρκέστηκε σε καθησυχαστικές ανακοινώσεις τύπου «ερευνάται η υπόθεση σε βάθος» .

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved