Ελτον Τζον: «Θέλω να περνώ περισσότερο χρόνο με τα παιδιά μου»

Τις προτεραιότητες του για τη ζωή αναθεώρησε ο σερ Ελτον Τζον μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγειάς του.

Ελτον Τζον: «Θέλω να περνώ περισσότερο χρόνο με τα παιδιά μου»

Όπως εξομολογείται σε συνέντευξη του πήρε την απόφαση να περιορίσει τις περιοδείες του για να περνά περισσότερο χρόνο με τον σύζυγό του Ντέιβιντ Φέρνις και τα παιδιά τους Ζάκαρι και Ελάια.

«Ήξερα ότι ήμουν άρρωστος, αλλά δεν είχα αντιληφθεί την κρισιμότητα της κατάστασής μου. Το συνειδητοποίησα έπειτα από έναν υπέρηχο που έκανα, ύστερα όμως από εννέα σόου, μια πτήση διάρκειας 24 ωρών και ένα καλοκαιρινό φεστιβάλ. Σε εκείνο το σημείο θα μπορούσα να είχα πεθάνει», είπε στην εφημερίδα «Ντέιλι Τέλεγκραφ».

«Η αίσθηση περί αθανασίας πήγε περίπατο. Αυτό με ταρακούνησε. Είμαι 66 ετών και όχι 36. Θα γράψω ένα ακόμη μιούζικαλ για το Μπρόντγουεϊ και κατόπιν θέλω να περνώ περισσότερο χρόνο με τα παιδιά μου. Δεν χρειάζεται να κάνω άλλες περιοδείες. Δεν έχω ανάγκη τα χρήματα», είπε και κατέληξε:

«Δεν θέλω να είμαι σαν εκείνους τους γονείς που απλώς διαβάζουν ένα παραμύθι για να κοιμηθούν τα παιδιά. Θέλω να είμαι ο πατέρας που θα παίξει μαζί τους στην αυλή, στο πάρκο, να είμαι μαζί τους τα απογεύματα, στην ημέρα των αθλοπαιδιών του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved