Τα χριστουγεννιάτικα μπισκοτάκια μου που κάνουν θραύση

Mamatsita
Τα χριστουγεννιάτικα μπισκοτάκια μου που κάνουν θραύση
Bigstock

Από τις πιο δημοφιλείς συνταγές για xριστουγεννιάτικα μπισκότα.

Τα Χριστουγεννιάτικα μπισκοτάκια μου... Από τις πιο δημοφιλείς συνταγές για Χριστουγεννιάτικα μπισκοτάκια 😉. Τα λάτρεψες και σου δείχνω πώς να τη φτιάξεις και εσύ.

Φτιάξ' τα για την οικογένειά σου και κάνε διπλή δόση για να δωρίσεις στους φίλους σου, που θα σου ζητήσουν σίγουρα τη συνταγή.

https://www.instagram.com/p/Cl0iQpfPGzv

Υ.Γ. Για απορίες και ερωτήσεις μπορείς να μου στείλεις μήνυμα στη σελίδα μου στο Facebook. Μπορείς επίσης αν θέλεις να με ακολουθήσεις στο Instagram και το YouTube.

Θα χαρώ να τα λέμε διαδικτυακά.

Με αγάπη
Mamatsita

Υλικά

  • 1 κούπα σπορέλαιο
  • ½ κούπα ζάχαρη
  • 150 γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • ½ κούπα φρέσκο χυμό πορτοκάλι
  • 1 φακελάκι βανιλέτα (μπορείς κι 1 κ γλ βανίλια σε υγρή μορφή)
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 φακελάκι baking powder
  • αλεύρι κοσκινισμένο (περίπου 1 κιλό)

Βήματα

  • Σε ένα αρκετά βαθύ μπολ ρίξε το σπορέλαιο, τη ζάχαρη, το βούτυρο και το πορτοκάλι κι ανακάτεψε πολύ καλά. Στη συνέχεια κι ενώ συνεχίζεις το ανακάτεμα, πρόσθεσε τη βανιλέτα, το αλάτι και το baking.
  • Ξεκίνα να προσθέτεις το κοσκινισμένο αλεύρι σιγά σιγά, ανακατεύοντας με το χέρι σου.
  • Η ζύμη θα πρέπει να είναι εύπλαστη και να μην κολλάει στα χέρια.
  • Στρώσε μια λαδόκολλα στο ταψί σου και χρησιμοποίησε κουπ πατ με χριστουγεννιάτικες φιγούρες. (εγώ χρησιμοποίησα αστεράκια)
  • Κόψε και ψήσε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 και για 10 περίπου λεπτά ή μέχρι να δεις τις άκρες να ροδίζουν.
  • Μόλις τα μπισκότα είναι έτοιμα, άφησε τα σε μια σχάρα να κρυώσουν.
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved