Η καινοτομία της σειράς Sensitive Advanced θα προστατέψει το παιδάκι σου εντός και εκτός νερού!

Ξεχωρίσαμε τα δύο κορυφαία προϊόντα της παιδικής σειράς Ambre Solaire. Το Καλοκαίρι είναι εδώ και οι διακοπές για τα μικρότερα μέλη της οικογένειας ξεκίνησαν ήδη. Βόλτες στην παραλία, βουτιές στη θάλασσα, χαλάρωση και παιχνίδι στον ήλιο είναι όλα όσα χρειάζονται τα μικρά μας για να είναι ευτυχισμένα.

Η καινοτομία της σειράς Sensitive Advanced θα προστατέψει το παιδάκι σου εντός και εκτός νερού!

Άλλωστε, πρόκειται για την πιο ξέγνοιαστη εποχή του χρόνου για όλους μας. Παρόλα αυτά, το μόνο πράγμα με το οποίο δεν πρέπει να χαλαρώνουμε είναι η ασφάλεια των μικρών μας.

Επειδή οι ασταμάτητοι μπόμπιρες μπορεί να αγαπούν το παιχνίδι στην παραλία, αλλά με τον ήλιο και με θέματα υγείας δεν παίζουμε, πρέπει πάντα φροντίζεις για την ασφάλειά τους και να επιλέγεις αντηλιακά με υψηλό δείκτη προστασίας. Εμείς ξεχωρίσαμε τα δύο κορυφαία προϊόντα της παιδικής σειράς Ambre Solaire, τα οποία πλέον θα ενσωματώνουν στη σύνθεσή τους την καινοτομία της σειράς Sensitive Advanced. Είναι το μυστικό για να μπορεί το μικρό σου να παίζει εντός και εκτός του νερού, παραμένοντας απολύτως προστατευμένο.

Η ίδια προστασία υψηλής απόδοσης παραμένει, αλλά η σύνθεση αλλάζει και γίνεται μεγαλύτερης ανεκτικότητας για την επιδερμίδα των παιδιών. Οι πρωτοποριακές υφές τους, θα σε βοηθήσουν να τα απλώσεις εύκολα και γρήγορα. Απορροφώνται αμέσως και έτσι, θα είσαι σίγουρη ότι παραμένουν ασφαλή κάτω από τον ήλιο για πολλές ώρες.

Γιατί δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάς να βάζεις αντηλιακό στο παιδάκι σου;
Το ευαίσθητο παιδικό δερματάκι χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα και προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, η οποία τα τελευταία χρόνια γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη. Αν το μικρό σου είναι κάτω των έξι ετών, αυτό που πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι η επιδερμίδα του είναι πολύ λεπτή και έχει λιγότερη μελανίνη. Παράλληλα, το λιπιδικό του φιλμ, που λειτουργεί σαν προστατευτικός φραγμός, είναι πιο ευάλωτο. Το παραπάνω σημαίνει, ότι πρέπει να λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα και να επιλέξουμε με πολλή προσοχή το κατάλληλο προϊόν.

Έτσι, φροντίζουμε υπό μία έννοια και για το μέλλον τους. Πιο συγκεκριμένα, προστατεύοντας σήμερα το παιδάκι μας από τον ήλιο, συμβάλλουμε στη διατήρηση της υγείας της επιδερμίδας του στο μέλλον. Πώς ακριβώς; Η επιδερμίδα μας «καταγράφει» τις βλαβερές συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας. Έτσι, πριν από την ηλικία των 18 έχουμε λάβει το 60% με 80% της ηλιακής ακτινοβολίας ολόκληρης της ζωής μας! Μελέτες δείχνουν ότι η χρήση κατάλληλου αντηλιακού στην παιδική ηλικία μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο καρκίνου του δέρματος στους ενήλικες. Δεν πάμε πουθενά, λοιπόν, χωρίς το αντηλιακό μας!
Μαθαίνοντας στα παιδιά μας τη σημασία της προστασίας από τον ήλιο, και παρέχοντάς τους την κατάλληλη φροντίδα από τα πρώτα κιόλας χρόνια της ζωής τους, φροντίζουμε για τη σωματική τους υγεία και τους εξασφαλίζουμε ένα καλύτερο «αύριο».

Τι προσέχουμε αν το παιδάκι μας έχει ανοιχτόχρωμη, ευαίσθητη και δυσανεκτική στον ήλιο επιδερμίδα;

ΔΦΓΔΦΓ


Η ευαίσθητη επιδερμίδα χρειάζεται επιπλέον προσοχή, και όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες. Το παιδάκι σου μπορεί να απολαύσει τον ήλιο και να χαρεί τις στιγμές γαλήνης και ξεγνοιασιάς στην παραλία, χάρη στις συνθέσεις των Sensitive Advanced της παιδικής σειράς Ambre Solaire που παρέχουν φωτοσταθερή προστασία ευρέως φάσματος. Αυτό σημαίνει ότι προστατεύουν αποτελεσματικά από τις UVA, UVB και UVA μεγάλου μήκους κύματος και υπέρυθρες ακτίνες.

Παράλληλα έχουν πολύ υψηλό SPF: 50+, είναι υποαλλεργικές και δεν περιέχουν parabens, χρωστικές και άρωμα. Έτσι, μπορείς να είσαι σίγουρη ότι χρησιμοποιείς ένα προϊόν που σέβεται την επιδερμίδα του μικρού σου και την περιποιείται σε βάθος.
Φυσικά, αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάς είναι ότι εφαρμόζουμε το αντηλιακό τουλάχιστον μισή ώρα πριν την έκθεση στον ήλιο και το ανανεώνουμε συχνά. Τι ισχύει όμως για το παιχνίδι στην άμμο;

Sensitive Advanced Spray, για να συνεχίσει το παιδάκι σου να χτίζει ανενόχλητο παλάτια στην άμμο!
Γνώριζες ότι η άμμος μπορεί να αφαιρέσει μέχρι και το ήμισυ της εφαρμογής του αντηλιακού; Άσε το παιδάκι σου να χτίσει πύργους στην άμμο ανενόχλητο, με την κατάλληλη προστασία. Το Sensitive Advanced Spray έχει πολύ υψηλό SPF, προστατεύει από όλες τις αόρατες ακτίνες, ακόμα και τις υπέρυθρες, και εξασφαλίζει βέλτιστη ανεκτικότητα για την ευαίσθητη επιδερμίδα των παιδιών! Το καλύτερο είναι ότι έχει απαλή αίσθηση και δεν κολλάει. Εφαρμόζεται εύκολα με spray δουλεύει στα πλάγια ή ανάποδα, για να κάνεις τη διαδικασία παιχνιδάκι και να πείσεις το μικρό σου να το φοράει κάθε φορά! Τέλος, αντέχει στο νερό για 40 λεπτά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved