Το προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από την τσάντα μιας μαμάς φέτος το Καλοκαίρι!

Καλοκαίρι. Αλήθεια, ποιες είναι οι πρώτες εικόνες που σας έρχονται στο μυαλό, όταν ακούτε αυτή τη λέξη; Αν είστε κι εσείς μανούλες, τότε σίγουρα θα σκέφτεστε, τη θάλασσα, το παιχνίδι και τα... σχισμένα γονατάκια!

Το προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από την τσάντα μιας μαμάς φέτος το Καλοκαίρι!

Ναι, με το που ανεβαίνει η θερμοκρασία και η μέρα «μεγαλώνει», όλα τα παιδάκια θέλουν να βγουν έξω, να παίξουν, να τρέξουν, να ανέβουν στα ποδήλατά τους και να περάσουν ατελείωτες ώρες ξενοιασιάς με τις φίλες και τους φίλους τους.

Δυστυχώς, το παιχνίδι συνοδεύεται συχνά από μικροτραυματισμούς ικανούς να καταστρέψουν τη διάθεση του παιδιού, την ηρεμία μιας οικογένειας και συνεπώς, μια οικογενειακή απόδραση. Αυτό το έμαθα καλά εγώ το περασμένο τριήμερο, όταν επισκέφτηκα με τον σύζυγο και τα παιδιά μου ένα ήσυχο, παραθαλάσσιο θέρετρο στην Πελοπόννησο. Με την πρώτη έξοδο τα παιδάκια μου άρχισαν να τρέχουν και μέσα σε λίγα μόνο λεπτά, είδα το ένα από τα δύο πεσμένο στο πεζοδρόμιο. Με το πέσιμο, έγδαρε τα γόνατα και τους αγκώνες του. Και μπορεί να μην χτύπησε πολύ, ωστόσο, δεν σταματούσε να κλαίει και να ζητά να επιστρέψουμε άμεσα στο σπίτι μας, στην Αθήνα.



Τι μάθημα πήρα από την τελευταία μου εκδρομή; Ότι όταν είσαι μανούλα, πρέπει να έχεις πάντα στην τσάντα σου τα κατάλληλα προϊόντα, διότι τα παιδιά είναι παιδιά και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Το σίγουρο είναι ότι μια γρατζουνιά θα την αποκτήσουν! Φροντίστε, λοιπόν, να είστε κατάλληλα «εξοπλισμένες» στην επόμενη απόδρασή σας. Τι σημαίνει αυτό; Ότι εκτός από αντιηλιακά, κρεμούλα για ενυδάτωση και αμμωνία για τα τσιμπήματα, πρέπει να έχετε μαζί σας και ένα προϊόν για τις πληγές.

Όλα σε 1 για τις πληγές!

Στη δική μου περίπτωση, η λύση δόθηκε από την κοπέλα του τοπικού φαρμακείου το οποίο επισκέφθηκα, έπειτα από τον μικροτραυματισμό του γιου μου και επειδή ήταν άκρως αποτελεσματική, αποφάσισα να γράψω τα πάντα για αυτή. Η φαρμακοποιός με συμβούλεψε να βάλω στις πληγές του μικρού το Sofargen® Spray. Πρόκειται για ένα επουλωτικό Spray που προστατεύει το τραυματισμένο δέρμα, επουλώνει τις πληγές και αποτρέπει τη μόλυνσή τους.

Το συγκεκριμένο προϊόν δημιουργεί ένα μηχανικό προστατευτικό φραγμό στην πληγή, αποστραγγίζει και απορροφά τα εξιδρώματα, αποτρέπει τη μικροβιακή επιμόλυνση, ενώ παράλληλα διευκολύνει και επιταχύνει την επούλωση.

GONATA

Ουσιαστικά, χάρη στη μοναδική του σύνθεση, είναι το μόνο που ταυτόχρονα προσφέρει αποτελεσματικότητα, είναι εύκολο στην χρήση, προστατεύει πλήρως τις πληγές, έχει μια ιδιαίτερα προσιτή τιμή και είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Όλα σε 1 για τις πληγές! Μάλιστα, στην πραγματικότητα, αντικαθιστά το μίνι φαρμακείο που πρέπει να παίρνετε κάθε φορά μαζί σας, δηλαδή τις γάζες, το αντισηπτικό, το τραυμαπλάστ και το βαμβάκι.

Το πήρα, λοιπόν, το Sofargen® Spray και αξίζει να σας πω ότι κατά τη διάρκεια του τριημέρου, το χρησιμοποίησε σχεδόν όλη η οικογένεια. Μετά τον γιο μου, το έβαλα στη μικρή μου, όταν πάτησε κάτι και πλήγωσε το πόδι της στη θάλασσα, ενώ έναν μικροτραυματισμό είχα κι εγώ, την ώρα που κουβαλούσα στην παραλία τα παιχνίδια και τα θαλάσσια αξεσουάρ των παιδιών!

FINAL

Για να περάσετε φέτος ξένοιαστες διακοπές και να είστε άνετη, χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάτε πολλά προϊόντα στην τσάντα θαλάσσης σας, δείτε το Sofargen και θα με θυμηθείτε!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved