Καλοκαιρινή απασχόληση για παιδιά από τη Φοίβη Λέκκα!

Πώς θα απασχολήσετε τα παιδιά σας αυτό το καλοκαίρι; Σας έχω τη λύση...

Καλοκαιρινή απασχόληση για παιδιά από τη Φοίβη Λέκκα!

Μία άλλη επιλογή είναι το summer camp από τον Χώρο Προσωπικής Ανάπτυξης Ανοιχτό Σχολείο σε συνεργασία με το Κέντρο Δημιουργίας και Μελέτης «το Κάστρο» για παιδιά 3 έως 11 ετών!

Το πρόγραμμα βασίζεται στη συνεργασία, το μοίρασμα, τη σύνθεση. Το Ανοιχτό Σχολείο βάζει τα ολιγομελή εργαστήρια αυτογνωσίας, που δίνουν έμφαση στη συναισθηματική υποστήριξη και την τόνωση της αυτοεκτίμησης του παιδιού, και το Κάστρο πλαισιώνει αυτά τα εργαστήρια με επιπλέον διασκέδαση, παιχνίδι, χαλάρωση, εκδρομές και πολλά άλλα! Τα παιδιά θα βρίσκονται σε ένα οικείο, οικογενειακό περιβάλλον, θα έχουν συντονιστές που θα γνωρίζουν τις ανάγκες του κάθε παιδιού χωριστά και θα φροντίζουν να στηρίξουν το καθένα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Στόχος είναι τα παιδιά να κάνουν νέους φίλους, να εκφράζονται ελεύθερα, να ανακαλύψουν τα δυνατά κομμάτια του εαυτού τους, να αναλάβουν μικρές ευθύνες και να αποκτήσουν νέες δεξιότητες!

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η δήλωση συμμετοχής στο τηλ: 210 6640433 ή στο e-mail: anoixto@anoixto-sxoleio.gr
Χώρος Προσωπικής Ανάπτυξης - Ανοιχτό ΣχολείοΒασιλέως Γεωργίου Β’ 49
Παιανία

Μια ακόμα πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση είναι το "Καλοκαιράκι στου Ψυρρή", η πολιτιστική κατασκήνωση από το "Σχολείο Παιχνιδιού" για 7η χρονιά, για παιδιά ηλικίας από 4 έως 11 ετών.

Για τη φετινή χρονιά σχεδιάστηκε ένα πρόγραμμα 5 εβδομάδων, με νέες περιηγήσεις στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, με εργαστήρια θεατρικού παιχνιδιού, εικαστικών, κουκλοθεάτρου, παραμυθιού, μουσικής και πολλών άλλων, παράλληλα με προβολές, κηπουρική, μαγειρέματα, σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής και ασφάλειας, με έμπειρους παιδαγωγούς-εμψυχωτές! Ακόμα να κλείσετε θέση;

Από: 21-6-2016 έως 22-7-2016
Ώρες: 1) 8.15-14.15 ή 2) 8.15-15.45
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210.3235462
ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ, Ήβης 23, Ψυρρή

Φοίβη Λέκκα

Θα περιμένω με χαρά τα μηνύματα σας εδώ.

Μπορείτε επίσης να με αναζητήσετε στο blog μου «Something like happiness» όπου γράφω για κοινωνικά θέματα και θέματα ανθρωπίνων σχέσεων με αφορμή θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές ταινίες και παιδικά βιβλία.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved