Το γλυκό που θα αγαπήσουν τα παιδιά σας τις μέρες που μένουμε σπίτι

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ αυτές τις σχεδόν 30 μέρες εγκλεισμού στο σπίτι, έχω γίνει καλύτερη μαγείρισσα αφού έχω τον χρόνο να πειραματιστώ σε συνταγές και καινούργιες γεύσεις.

Δέσποινα Καμπούρη
Το γλυκό που θα αγαπήσουν τα παιδιά σας τις μέρες που μένουμε σπίτι

Ελπίζω βέβαια αυτό να μην έχει επιπτώσεις στο βάρος μου. Ευτυχώς που κάνω και λίγη γυμναστική για να μπορώ να καίω όλα όσα τρώω στην καθημερινότητά μου…

Η 24ωρη συνύπαρξη με τα παιδιά στο σπίτι, έχει τα καλά της αλλά και έχει και τις ζόρικες στιγμές της κάποιες φορές. Ένταση, κούραση, βαρεμάρα… Όμως αν έπρεπε να ξεχωρίσω τις καλύτερες, θα ήταν σίγουρα αυτές που περνάμε μαζί στην κουζίνα φτιάχνοντας, τι άλλο; Γλυκααααα! Ατέλειωτα γλυκά! Αμέτρητες συνταγές!

Αν αυτό μπορεί να τους χαρίσει λίγη χαρά παραπάνω μέσα σε αυτή τη μουντάδα που ζούμε όλοι τον τελευταίο μήνα, θα εξακολουθήσω να το κάνω μαζί τους.

Εκτός από τα πολύ μπελαλίδικα και απαιτητική γλυκά, αποφάσισα σήμερα να σας δείξω μία απίθανη, γρήγορη, εύκολη και γευστική συνταγή με σοκολάτα που ξέρω ότι τα παιδιά σας θα λατρέψουν!

muffin2



Η συνταγή που θα σας δείξω σήμερα, παρέα με τα Easy Bake των Μύλων Αγίου Γεωργίου, για τα αγαπημένα σε όλους Choco Muffins, κυριολεκτικά τα σπάει! Και ειδικά αυτά, για τα οποία το μόνο που θα χρειαστείτε είναι νερό, λάδι και αυγό! Ω ναι! Καλά ακούσατε! Με το μείγμα easy bake για Choco muffins φτιάχνουμε σπιτικά γλυκάκια με τα παιδιά, για όλη την οικογένεια. Γρήγορα και κυρίως σπιτικά! Θα μας φτιάξει λίγο η διάθεση και θα φάμε και νόστιμο , σπιτικό γλυκό.

Με το μείγμα για choco muffins, έχετε την δυνατότητα με 3 απλά βήματα να απολαύσετε 12 super σοκολατένια muffins! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσθέσετε σε ένα μπολ το μείγμα, 150 γρ. νερό, 150 γρ. σπορέλαιο, 1 αβγό και να ανακατέψετε καλά με ένα σύρμα. Γεμίζετε τις φόρμες για τα muffins, ψήνετε για 17 λεπτά και τα πιο σοκολατένια, σπιτικά muffins είναι έτοιμα! Γεμάτα με κομμάτια σοκολάτας! Και μάλιστα ΧΩΡΙΣ φοινικέλαιο!

Αν πάλι δε φοβάστε τις πολλές θερμίδες φτιάξτε παρέα με τα παιδιά σας, εντυπωσιακές επικαλύψεις βουτυρόκρεμας και γλάσου! Είναι απλά υπέροχα!

muffin3



Όλα τα προϊόντα και τις συνταγές της σειράς Easy Bake από τους Μύλους Αγίου Γεωργίου μπορείτε να τα βρείτε στο site www.easybake.com.gr γιατί εκτός από τα choco muffins που σας προτείνω σήμερα, μπορείτε να δείτε και τρία νέα μείγματα: μείγμα για πολίτικο τσουρέκι τώρα που πλησιάζει και το Πάσχα, μείγμα για κέικ βανίλιας και μπεσαμέλ.

Καλά μαγειρέματα μανούλες! #youwillthankmelater

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved