Γεμιστά κολοκυθάκια - Δείτε πώς θα τα φτιάξετε
#tsoulotip: Αν θέλουμε, μπορούμε να βάλουμε τη σάρκα από τα κολοκυθάκια στη γέμιση, αρκεί να την έχουμε σοτάρει λίγο
ΥΛΙΚΑ
- 4 κολοκυθάκια, κομμένα στη μέση οριζόντια
- 240 γρ. τυρί ρικότα
- 150 γρ. κατσικίσιο τυρί, θρυμματισμένο
- 30 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
- 75 γρ. αρακά, κατεψυγμένο
- ½ κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε κυβάκια
- 2 φρέσκα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
- Αλάτι
- Πιπέρι
Δείτε τη διαδικασία στο giorgostsoulis.com