Ψαρονέφρι γεμιστό με mashed potatoes

Μια νόστιμη συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη!

Ψαρονέφρι γεμιστό με mashed potatoes

#tsoulotip: Το ψαρονέφρι μπορεί να πάρει λιγότερο χρόνο ψησίματος ανάλογα το πάχος του.

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για ψαρονέφρι:

  • 400 γρ. ψαρονέφρι
  • 50 γρ. αποξηραμένα σύκα, ψιλοκομμένα
  • 50 γρ. λιαστή τομάτα, κομμένη σε λεπτές κάθετες φέτες
  • 100 γρ. μοτσαρέλλα τριμμένη
  • 7 – 8 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 4 κλ. Δενδρολίβανο, μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα
  • 10 κλ. Θυμάρι, μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Για mashed potatoes:

  • 300 γρ. πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους
  • 20 γρ. βούτυρο, παγωμένο
  • 20 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
  • 50 ml. κρέμα γάλακτος
  • ¼ κ.γ. Μοσχοκάρυδο, τριμμένο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved