Δύο λόγοι για να βάλετε αυτά τα φυτικά ροφήματα στο μενού της οικογένειας!

Όπως όλες οι μανούλες, έτσι και εμείς, προσπαθούμε συνεχώς να ανακαλύπτουμε νέες συνταγές και προϊόντα προκειμένου να ανανεώνουμε το οικογενειακό, διατροφικό μενού και να το κάνουμε όσο πιο νόστιμο και θρεπτικό γίνεται.

Δύο λόγοι για να βάλετε αυτά τα φυτικά ροφήματα στο μενού της οικογένειας!

Αυτή τη φορά, λοιπόν, αποφασίσαμε να «μελετήσουμε» τα οφέλη της φυτικής διατροφής και η αλήθεια είναι πως ενθουσιαστήκαμε με τις επιλογές που υπάρχουν στη χώρα μας.

Αν επιθυμείτε, λοιπόν, και εσείς να κάνετε μια νέα και σίγουρα φυτική προσθήκη στο μενού σας, αξίζει να ρίξετε «μια ματιά» στα προϊόντα που ανακαλύψαμε. Ο λόγος για τα 100% φυτικά ροφήματα Βιτάμ. Μπορεί να μην το γνωρίζετε, όμως, η γνωστή εταιρεία κυκλοφόρησε πρόσφατα τρία νέα φυτικά ροφήματα (αμύγδαλο, σόγια και φουντούκι με κακάο). Το ψάξαμε, λοιπόν, το θέμα και καταλήξαμε σε δύο λόγους για τους οποίους αξίζει σίγουρα να τα βάλετε στο καλάθι σας!

1. Έχουν υπέροχη γεύση και πηγαίνουν παντού

BITAM ROFIMA 1

Αν είσαι μανούλα τότε σίγουρα ξέρεις πως η γεύση παίζει μεγάλο ρόλο σε ό,τι αφορά στη διατροφή των παιδιών. Αυτά τα φυτικά ροφήματα, λοιπόν, είναι νόστιμα και… μπαίνουν παντού. Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Πως θα τα απολαύσεις κρύα ή ζεστά, σκέτα ή σε γλυκές και αλμυρές συνταγές καθώς και σε λαχταριστά smoothies! Βρες τις αγαπημένες συνταγές της οικογένειας και όποτε θέλεις, κάνε την αλλαγή -χωρίς να παραλείπεις φυσικά να τους δίνεις το απαραίτητο για την ανάπτυξή τους γάλα!

Τι θα λέγατε για ένα latte κανέλας με ρόφημα αμυγδάλου για εσάς ή pancakes με ρόφημα σόγιας και χορταστικά μπολ με νιφάδες βρώμης και ρόφημα φουντούκι με κακάο για όλη την οικογένεια; Οι επιλογές και οι συνταγές είναι πολλές και σίγουρα αξίζει να πείτε «ναι» σε κάτι διαφορετικό.

2. Είναι πλούσια σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά

Ο δεύτερος και άκρως σημαντικός λόγος που κέντρισε το ενδιαφέρον μας είναι ότι τα προϊόντα αυτά είναι πλούσια σε βιταμίνες -και όχι μόνο. Πράγματι, αποτελούν πηγή απαραίτητων Ω3 και Ω6 λιπαρών και είναι πλούσια σε βιταμίνη D (συστατικά που δεν τα προσλαμβάνουμε σε επαρκείς ποσότητες στην Ελλάδα). Παράλληλα, περιέχουν ασβέστιο, βιταμίνες Β2 και Β12, έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά, δεν περιέχουν λακτόζη ή γλουτένη, είναι κατάλληλα για διατροφή vegan και ελεύθερα από χρωστικές και τεχνητές αρωματικές ουσίες!

BITAM ROFIMA 2



Πιο αναλυτικά, το Βιτάµ ρόφηµα σόγιας, δίνει γεύση, ενέργεια και βιταµίνες στο πρωινό ξεκίνημα, ενώ είναι πηγή φυτικής πρωτεΐνης υψηλής ποιότητας και έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη. Την ίδια ώρα το Βιτάµ ρόφηµα αμυγδάλου με τη βελούδινη υφή, αποτελεί τέλεια επιλογή για όλες τις ώρες, ενώ συνδυάζει μια ποικιλία θρεπτικών συστατικών και έχει -επίσης- χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη. Τέλος, το Βιτάµ ρόφηµα φουντούκι και κακάο έχει μοναδική γεύση και συνδυάζει τη θρεπτική αξία του φουντουκιού µε το ακαταμάχητο άρωμα του κακάο. Σίγουρα θα το λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.

BITAM ROFIMA 3



Το σίγουρο είναι πως τα τρία νέα αυτά ροφήματα αποτελούν φυτικές επιλογές που αξίζει να δοκιμάσετε και μια πραγματικά γευστική απάντηση στις σύγχρονες διατροφικές τάσεις. Ναι, συμβαδίζουν απόλυτα με τις πολύτιμες αξίες της ευεργετικής για τον οργανισμό φυτικής διατροφής και μπορείτε να τα απολαύσετε με κάθε τρόπο για να κάνετε το πρωινό της οικογένειας -και όχι μόνο- ακόμη πιο απολαυστικό και ιδιαίτερο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved