Μπακλαβάς με καρύδια, φιστίκια Αιγίνης και σταγόνες κουβερτούρας

Για μια ακόμη φορά, ο Γιώργος Τσούλης, δημιούργησε και μας ξετρέλανε με τη συνταγή του!

Μπακλαβάς με καρύδια, φιστίκια Αιγίνης και σταγόνες κουβερτούρας

#tsoulotip: Μπορούμε να σιροπιάσουμε και αντίθετα, δηλαδή να ρίξουμε καυτό το σιρόπι πάνω σε κρύο μπακλαβά.

ΥΛΙΚΑ

  • 300 γρ. φιστίκια Αιγίνης, ψημένα και θρυμματισμένα
  • 150 γρ. καρύδια, θρυμματισμένα
  • 220 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, ψιλοκομμένη
  • 1/2 κ.γ. κανέλα, τριμμένη
  • 24 φύλλα κρούστας
  • 150 γρ. λιωμένο βούτυρο

Υλικά για το σιρόπι

  • 150 ml. νερό
  • 340 γρ. μέλι
  • 2 κ.γ. βανίλια, εκχύλισμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved