Πρασόπιτα με κιμά

Από τις πιο ωραίες ηπειρώτικες πίτες, που έχει πάντα μια θέση στο καθημερινό, το κυριακάτικο ή το γιορτινό τραπέζι.

Πρασόπιτα με κιμά

Υλικά

6 φύλλα χωριάτικα, για πίτες
1 κιλό πράσα καθαρισμένα, πλυμένα και ψιλοκομμένα
500γρ. κιμά μοσχαρίσιο ή 250γρ. μοσχαρίσιο και 250γρ. χοιρινό κιμά
1 κρεμμύδι μέτριο, ψιλοκομμένο
200γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
5 αβγά χτυπημένα ελαφρά
½ φλιτζάνι βούτυρο λιωμένο
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
½ κουτ. γλυκού κανέλα
αλάτι, πιπέρι

Δείτε τη διαδικασία στο olivemagazine.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved