Μακαρονάδα ολικής με πέστο αβοκάντο

Μια πεντανόστιμη μακαρονάδα από τον Άκη Πετρετζίκη.

Μακαρονάδα ολικής με πέστο αβοκάντο

Δείτε βήμα-βήμα πώς να φτιάξετε την πιο απολαυστική και θρεπτική μακαρονάδα με σπαγγέτι ολικής και πέστο με αβοκάντο και λάιμ! Ένα διατροφικά ολοκληρωμένο πιάτο!

Υλικά

  • 250 γρ. σπαγγέτι, ολικής άλεσης
  • 2 αβοκάντο, ώριμα
  • 50 γρ. ελαιόλαδο
  • χυμό λάιμ, από 2 λάιμ
  • ξύσμα λάιμ, από 2 λάιμ
  • 1/2 ματσάκι κόλιανδρο
  • 1 κ.γ. μπούκοβο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένο

Για το σερβίρισμα

  • 100 γρ. κάσιους
  • βασιλικό, φρέσκο
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved