Καγιανάς με ξινομυζήθρα - Έτοιμος σε 10 λεπτά

Η εύκολη συνταγή του  Άκη Πετρετζίκη.

Καγιανάς με ξινομυζήθρα - Έτοιμος σε 10 λεπτά

Εύκολη και γρήγορη συνταγή για καγιανά με ξινομυζήθρα που θα λατρέψετε. Απολαύστε το ως κυρίως ή ορεκτικό πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί για τον τέλειο συνδυασμό.

Υλικά

  • 8 αυγά, μεσαία
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 σκ. σκόρδο
  • 1 κ.γ. κρυσταλλική ζάχαρη
  • 3 κ.σ. μηλόξιδο
  • 1 κ.γ. πάπρικα, καπνιστή
  • 1 κ.γ. κύμινο
  • 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
  • 700 γρ. ντομάτες, τριμμένες
  • 1 κ.γ. ρίγανη, αποξηραμένη
  • 100 γρ. ξινομυζήθρα, τριμμένη
  • αλάτι
  • πιπέρι

Για το σερβίρισμα

  • πιπέρι , φρεσκοτριμμένο
  • ελαιόλαδο
  • ψωμί, σε φέτες
  • ρίγανη, φρέσκια

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved