Λαχταριστό cheesecake με ανθότυρο

Πώς θα το φτιάξετε.

Λαχταριστό cheesecake με ανθότυρο

Νόστιμο ζεστό cheesecake στον φούρνο με ζύμη και γέμιση από ανθότυρο και τυρί κρέμα!

Υλικά

Για τη ζύμη

  • 250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, + έξτρα για τη φόρμα και για το άνοιγμα της ζύμης
  • 80 γρ. άχνη ζάχαρη
  • 110 γρ. βούτυρο, + έξτρα για τη φόρμα
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 αυγό, μεσαίο

Για τη γέμιση

  • 400 γρ. ανθότυρο
  • 250 γρ. τυρί κρέμα
  • 100 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
  • ½ κ.γ. κοφτό κανέλα, προαιρετικά
  • 1 βανιλίνη
  • ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι (προαιρετικά)
  • 1 αυγό, μεσαίο

Για το σερβίρισμα

  • 200 γρ. φράουλες
  • 100 γρ. φρέσκα μούρα
  • 50 γρ. μέλι
  • κανέλα
  • φύλλα δυόσμου

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved