Συνταγές για παιδιά: Σπιτικά brownies με τρία μόνο υλικά

Η πιο εύκολη συνταγή για brownies είναι αυτή. 

Συνταγές για παιδιά: Σπιτικά brownies με τρία μόνο υλικά
unsplash.com / iMattSmart

Τα παιδιά λατρεύουν τα γλυκά και τις σοκολάτες και παρόλο που προσπαθούμε να περιορίσουμε την κατανάλωσή τους, ένα γλυκάκι πού και πού επιβάλλεται.

Brownies: Το πιο εύκολο γλυκό, έτοιμο σε λίγα λεπτά

Εάν θέλετε να φτιάξετε ένα γλυκό εύκολο, γρήγορο και λαχταριστό, σας έχουμε την ιδανική συνταγή. Σοκολατένια brownies με τρία υλικά, ετοιμο σε χρόνο dt.

Είναι αφράτα, ζουμερά, το τέλειο γλύκισμα για να συνοδεύεστε τον καφέ σας ή για να απολαύσουν τα παιδιά ως επιδόρπιο. Δεν ειναι άλλωστε τυχαίο ότι από τη στιγμή που πρωτοεμφανίστηκαν τα brownies στις αρχές του 20ου αιώνα στην Αμερική, πολύ γρήγορα έγιναν ανάρπαστα σε όλον τον κόσμο.

brownie me tria ulika 1

Πηγή φωτογραφίας: unsplash.com / Michelle Tsang

Η συνταγή για brownies με τρία υλικά

Για να φτιάξετε το πανεύκολο αυτό γλυκάκι θα χρειαστείτε:

  • 1/2 φλιτζάνι πραλίνα φουντουκικού
  • 1 αυγό
  • 5 κουταλιές της σούπας αλεύρι

Εκτέλεση συνταγής:

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Σε ένα μπολ ανακατέψτε την πραλίνα φουντουκιού, το αυγό και το αλεύρι με ένα σύρμα χειρός.

Στη συνέχεια απλώστε το μείγμα πάνω σε λαδόκολλα που θα έχετε τοποθετήσει σε στρογγυλό ή ορθογόνιο σκεύος και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά.

Μόλις βγάλετε το brownie από το φούρνο, αφήστε το για λίγη ώρα να κρυώσει και μετά δοκιμάστε να το ξεφορμάρετε. Κόψτε σε κομμάτια και απολαύστε το!

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής και στο παρακάτω βίντεο από το Safa's Kitchen.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved