Little Shopping Guide: Τα πιο όμορφα ανοιξιάτικα μπλουζάκια για τη μικρή σας

Σε χαρούμενα μοτίβα και «παιχνιδιάρικα» σχέδια, κατάλληλα για την εποχή!

Little Shopping Guide: Τα πιο όμορφα ανοιξιάτικα μπλουζάκια για τη μικρή σας

Bohemian μπλουζάκια με κεντήματα, ρομαντικά μοδάτα tops με βολάν, funky εμπριμέ και κομψά μονόχρωμα πουκάμισα: όχι, δεν καταγράφουμε τι παρατηρούμε να υπάρχει στη δική μας ντουλάπα αυτήν την εποχή αλλά κάνουμε μία λίστα με τα είδη μπλούζας που μπορούμε να αγοράσουμε για τη μικρή μας αυτήν την άνοιξη ώστε να της αρέσουν αυτά που φοράει, να απολαμβάνει το ντύσιμο κάθε πρωί και ταυτόχρονα να είναι το ίδιο στυλάτη… με τη μαμά της.

Τα διαφορετικά στυλ tops που διαλέξαμε στην παρακάτω gallery για αυτόν τον «Μικρό Οδηγό Αγοράς» είναι ό,τι πρέπει για τις βόλτες της μικρής σας αλλά είναι και ιδανικά για τις πρώτες ημέρες του νηπιαγωγείου, του παιδικού σταθμού ή του δημοτικού, όταν ξαναπάει η κορούλα σας. Επίσης πολλά από αυτά μπορούν να συνδυαστούν με μία girly φούστα, με shorts ή με ένα άνετο υφασμάτινο παντελόνι και να αποτελέσουν ένα πρώτης τάξεως δώρο για τη βαφτιστήρα σας, αν είστε νονά.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα δείτε όλα προσεχτικά και να διαλέξετε αυτό που πιστεύετε ότι θα ενθουσιάσει τη μικρή σας fashionista όσο ενθουσίασε και εσάς η ιδέα να τη δείτε να φοράει το συγκεκριμένο top και να παίζει χαρούμενη στην ύπαιθρο ή να σας ακολουθεί σε ένα περίπατο στο αστικό περιβάλλον. Άνοιξη είναι και οι πειραματισμοί επιτρέπονται, τόσο στο δικό σας στυλ όσο και στης κόρης σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved