Little Shopping Guide: 10 κομψά παντελόνια για τον μικρό σας

Το πρακτικό σχέδιό τους, τους επιτρέπει να φορεθούν και την άνοιξη.

Little Shopping Guide: 10 κομψά παντελόνια για τον μικρό σας

Με το #lockdown3 να βρίσκεται σε ισχύ, ο μικρός σας θα περνάει ακόμα πιο πολύ χρόνο μέσα στο σπίτι. Αυτό σημαίνει πως χρειάζεστε ρούχα πρακτικά για τον αεικίνητο πιτσιρίκο που ταυτόχρονα θα τον κρατούν ζεστό και θα είναι κομψά ώστε να χαίρεστε και εσείς η ίδια που τον βλέπετε όμορφα ντυμένο.

Αυτό πρακτικά μεταφράζεται σε μαλακά παντελόνια με λάστιχο, σε σοφιστικέ αποχρώσεις για να συνδυάζονται με τα πουλόβερ και τα φούτερ που ήδη έχει στην ντουλάπα του. Φυσικά και οι φόρμες «δεν φεύγουν πότε από το παιχνίδι» ούτε του σχολείου, ούτε του παιδικού και σίγουρα ούτε και της καραντίνας, αλλά τα παντελόνια είναι μία ωραία εναλλακτική για να σπάσετε την ενδυματολογική μονοτονία μέσα στο σπίτι σας.

Σε καφέ, μπλε, μαύρες, μπεζ αλλά και πιο έντονες αποχρώσεις, στην παρακάτω gallery θα βρείτε όλα τα νέα σχέδια της αγοράς για να τα παραγγείλετε αμέσως online και σε λίγες μέρες από τώρα να τα χαίρεται ο μικρός σας. Αφήστε τον να κάνει τα μαθήματά του, να βγαίνει στον κήπο, να παίζει μέσα στο σπίτι, φορώντας τα πιο καλόγουστα και άνετα παντελόνια της σεζόν.

Γιατί αν κάτι μπορούμε να προσφέρουμε στα παιδιά μέσα σε τόσο δύσκολες συνθήκες, είναι αγάπη, φροντίδα, προσοχή και ωραίες εναλλακτικές… ακόμα και σε ό,τι αφορά τα ρούχα τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved