Little Shopping Guide: Τα πιο όμορφα βρεφικά φορμάκια για το αγοράκι σας

Σε γκρι, λευκούς, μπλε και μπορντό τόνους, αυτά τα 10 χειμωνιάτικα φορμάκια είναι ό,τι πιο γλυκό θα δείτε σήμερα.

Little Shopping Guide: Τα πιο όμορφα βρεφικά φορμάκια για το αγοράκι σας

Aπό τα πρώτα ρούχα -και ίσως τα πιο χαριτωμένα- που θα φορέσει ο μικρός σας είναι τα ολόσωμα φορμάκια του για 0-3 μηνών. Με μακρύ μανίκι για να είναι ζεστός μέσα στο σπίτι και απίθανα ευφάνταστα σχέδια, όπως τρομπέτες, ελεφαντάκια, ήρωες της Disney και πολύχρωμα αρκουδάκια, τα 10 φορμάκια που θα βρείτε στον παρακάτω Οδηγό Αγοράς είναι ό,τι πρέπει για τους πρώτους μήνες της ζωής του μωρού σας και ταυτόχρονα είναι τα πιο cool winter looks που μπορεί να φορέσει ένα νεογέννητο.

Φτιάξτε μία ζεστή κούπα σοκολάτα, ακούστε μία χαλαρωτική playlist με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και πάρτε αγκαλιά το μωρό σας -το πολύ καλοντυμένο μωρό σας- που θα φοράει ένα από τα παρακάτω, βαμβακερά φορμάκια και θα ακτινοβολεί αγάπη και θαλπωρή. Οι πρώτες μέρες με ένα νεογέννητο μέσα στο σπίτι μπορεί να μην είναι εύκολες αλλά είναι σίγουρα πολύ ξεχωριστές, συναισθηματικές και, γιατί όχι;, και στυλάτες!

Το πιο όμορφο pre-Xmas δώρο, μπορεί να μην είναι ένα παιχνίδι, αλλά ένα κομψό φορμάκι που θα κρατήσει το αγοράκι σας ζεστό και προστατευμένο με τον πιο τρυφερό τρόπο. Καλά Ψώνια!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved