Νήπιο δοκιμάζει ανθρακούχο νερό – Η αντίδρασή που έγινε viral

Το κοριτσάκι ήπιε μία γουλιά από το ανθρακούχο νερό του μπαμπά του και προφανώς δεν περίμενε αυτή τη γεύση.

Πολλά φαγητά και ροφήματα με λίγο πιο ιδιαίτερη γεύση φαίνονται περίεργ στα παιδιά και οι αντιδράσεις τους όταν τα δοκιμάζουν είναι άκρως απολαυστικές. Αυτό αποδεικνύει και το παραπάνω βίντεο. Η 2χρονη Jade πίνει μία γουλιά από το ανθρακούχο νερό του μπαμπά της και η αντίδρασή της έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Το κοριτσάκι κάνει μία γκριμάτσα αποδοκιμασίας και στη συνέχεια λέει ότι αυτό που ήπιε ήταν «πικάντικο». Το βίντεο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η μαμά της μικρούλας, Heather Goodman, πριν από μερικές εβδομάδες και από τότε έχει αναδημοσιευτεί πολλές φορές στα social media.

Ο μπαμπάς του μικρού κοριτσιού, από την πλευρά του, είπε ότι από τότε η κόρη του αποφεύγει το ανθρακούχο νερό και κάθε άλλο είδους αναψυκτικό.

Πώς θα φτιάξετε ανθρακούχο νερό στο σπίτι

Το ανθρακούχο νερό είναι χωνευτικό, δεν περιέχει ζάχαρη σε αντίθεση με τα υπόλοιπα αναψυκτικά, ούτε θερμίδες. Θεωρείται ότι βοηθά στην αντιμετώπιση της καούρας, του φουσκώματος και στην εύκολη διάσπαση των τροφών. Μάλιστα έχει τεκμηριωθεί ότι βοηθά στην αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας.

Μπορείτε να φτιάξετε ανθρακούχο νερό και στο σπίτι χρησιμοποιώντας ένα σιφόν σόδας. Το σιφόν είναι μία ειδική συσκευή που χρησιμοποιείται ευρέως στη μαγειρική, στη ζαχαροπλαστική και στο μπαρ για τη δημιουργία αφρού, σαντιγί και σόδας, με τη βοήθεια αμπούλας αερίου. Για να φτιάξει κανείς λοιπόν τη δική του σόδα χρειάζεται ένα σιφόν και μια αμπούλα διοξειδίου του άνθρακα.

Αναλυτικά η διαδικασία στο παρακάτω βίντεο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved