Δείτε τι κάνουν τα αναψυκτικά στα δόντια των παιδιών! (βίντεο)

Σχεδόν κάθε είδος αναψυκτικού περιέχει φωσφορικό οξύ. Μπορεί να ακούμε διαρκώς για τις επιπτώσεις που έχει η ζάχαρη, την οποία περιέχουν σε μεγάλες ποσότητες τα αναψυκτικά, για την υγεία μας και για τα δόντια μας, αλλά σχεδόν κανένας άνθρωπος γύρω μας δεν γνωρίζει για τους κινδύνους από το φωσφορικό οξύ.

Δείτε τι κάνουν τα αναψυκτικά στα δόντια των παιδιών! (βίντεο)

Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε σε μικροσκόπιο, πώς ακριβώς το φωσφορικό οξύ στα αναψυκτικά καταστρέφει το σμάλτο στα δόντια .

Το βίντεο δημιουργήθηκε από τον Mike Adams, επικεφαλής του Natural News Forensic Food Lab (FoodInvestigations.com) και συντάκτη στο NaturalNews.com. Η σοκαριστική αλήθεια είναι ότι με την κατανάλωση αναψυκτικών καταστρέφουμε τα δόντια μας. Τόσο απλά. Επισης, δημιουργούμε πέτρες στα νεφρά, αφού μετά την χημική αντίδραση που έχει το φωσφορικό οξύ με το ασβέστιο στο σμάλτο των δοντιών, το ασβέστιο διαλύεται και το δόντι χάνει την συνοχή του, ξεκινώντας από την επιφάνειά του, η οποία γίνεται εύθραυστη, “τραχιά” και ευαίσθητη, και φτάνοντας μέχρι και το εσωτερικό του δοντιού, δημιουργώντας ρωγμές και τρύπες. Αυτό το ασβέστιο, είτε παραμένει στο στόμα, είτε περνάει στον οργανισμό, φτάνοντας εν τέλει στα νεφρά. Εκεί συσσωρεύεται και δημιουργούνται οι πέτρες, που δεν είναι τίποτα άλλο, από κρυστάλλους ασβεστίου.

Σημειώνουμε ότι το βίντεο που ακολουθεί, δείχνει την καταστροφή των δοντιών μετά τη βύθισή τους σε φωσφορικό οξύ. Δεν είναι τέτοιου μεγέθους η καταστροφή με την κατανάλωση αναψυκτικών, δεν παύουμε όμως να προκαλούμε βλάβες πίνοντας συχνά ανθρακούχα ποτά.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved