Νήπιο παραγγέλνει πίτσα τηλεφωνικά – Ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα

Το αγοράκι έχει αδυναμία στην πίτσα και δεν το κρύβει.

Η πίτσα είναι ένα αγαπημένο φαγητό και οι fan της δεν έχουν ηλικιακό όριο. Για τον μπόμπιρα που πρωταγωνιστεί στο παραπάνω βίντεο είναι σίγουρα ένα από τα αγαπημένα του φαγητά και μάλιστα ξέρει και πώς να την παραγγείλει.

Νήπιο μιμείται την έγκυο μαμά του - Ξεκαρδιστικό βίντεο

Το αγοράκι σηκώνει το τηλέφωνο για να παραγγείλεις πίτσα. Ρωτάει εάν έχουν με πεπερόνι και στη συνέχεια λέει «Πίτσα παρακαλώ». Οι γονείς απαθανάτισαν τα στιγμιότυπα τα οποία και δημοσίευσαν στο YouTube.

Ο μικρούλης να σημειώσουμε ότι δεν παρήγγειλε μόνο πίτσα. Μετά το αλμυρό, σειρά είχε το γλυκό και παρήγγειλε και δύο donuts.

Πίτσα για πρωινό λένε οι ειδικοί

Νέα μελέτη ισχυρίζεται ότι η πίτσα είναι καλύτερη επιλογή πρωινού από τα δημητριακά, βέβαια, δεν συμφωνούν όλοι με αυτό. «Μπορεί να εκπλαγείτε όταν ανακαλύψετε ότι ένα κομμάτι πίτσας και ένα μπολ δημητριακά με πλήρες γάλα περιέχουν σχεδόν την ίδια ποσότητα θερμίδων», δήλωσε η Chelsey Amer, MS, RDN, CDN, στην The Daily Meal. «Ωστόσο, η πίτσα έχει πολύ μεγαλύτερη ποσότητα πρωτεΐνης, η οποία θα σας κρατήσει περισσότερη ώρα χορτάτους». Με λίγα λόγια θα έχετε κορεσμό.

Μπέμπα χορεύει και το διασκεδάζει με τη ψυχή της

Πολλοί αμφισβήτησαν τα αποτελέσματα της έρευνες, μάλλον, όμως, η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Το εάν μία πίτσα είναι προτιμότερη για πρωινό από ότι ένα μπολ δημητριακά εξαρτάται από την ποσότητα και την ποιότητα της πίτσας και φυσικά την ποιότητα των δημητριακών.

«Αν τρώτε μια σπιτική πίτσα, με λεπτή ζύμη, με φρέσκια ντομάτα και λίγο τυρί, μπορεί να είναι ένα κάπως θρεπτικό γεύμα με υδατάνθρακες και πρωτεΐνη», αναφέρει η Natalie Rizzo, MS, RD του Nutrition à la Natalie στο Healthline. «Αλλά αν τρώτε δύο τεράστια κομμάτια, Αμερικάνικης πίτσας, που καλύπτεται η αφράτη ζύμη με τυρί, λάδι (και άλλα υλικά), είναι πιθανό να έχει πάνω από 600 θερμίδες και αρκετά κορεσμένα λιπαρά».

Ξεκαρδιστικό βίντεο: Αγοράκι δίνει μάχη για να φάει την μπουκιά της δίδυμης αδερφής του

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved