Νήπιο συναντά για πρώτη φορά τη νεογέννητη αδερφή του και τα στιγμιότυπα έγιναν viral

Η αντίδρασή του είναι τρυφερή και συγκινητική.

Ο ερχομός ενός μωρού αλλάζει τα δεδομένα και την καθημερινότητα για όλα τα μέλη της οικογένειας. Τα μεγαλύτερα παιδιά αναλαμβάνουν έναν νέο ρόλο, αυτόν του μεγάλου αδερφού και η στιγμή που συναντάνε το νέο μέλος της οικογένειας είναι από τις πιο ιδιαίτερες που οι γονείς θυμούνται για πάντα.

Κάποιοι μάλιστα τις απαθανατίζουν, όπως οι γονείς που δημοσίευσαν το παραπάνω βίντεο. Η οικογένεια Beeston έχει δημιουργήσει το δικό της κανάλι στο YouTube όπου δημοσιεύει βίντεο με στιγμιότυπα της καθημερινότητάς τους, εμπειρίες τους και καμώματα των δύο παιδιών τους, Jack και Sunny.

Ο Jack είναι μεγαλύτερος και όταν γεννήθηκε η μικρή του αδερφή, οι γονείς του κατέγραψαν σε βίντεο την πρώτη τους συνάντηση. Το αγοράκι μπαίνει στο σπίτι και πλησιάζει αργά αργά τη μαμά του που κρατά το νεογέννητο αγκαλιά. Μόλις βλέπει την αδερφή του χαμογελά, την πλησιάζει με μάτια γουρλωμένα και λέει: «θέλω να την κρατήσω». Στη συνέχεια τη μυρίζει, την περιεργάζεται και έπειτα κάθεται στον καναπέ όπου την παίρνει στην αγκαλιά του.

Δείτε το βίντεο παρακάτω.

Νέο μωρό στο σπίτι: Πώς να προετοιμάσετε το μεγαλύτερο παιδί

Είναι σημαντικό πριν την άφιξη του νέου μέλους, να προετοιμάσετε το μεγαλύτερο παιδί για τον επικείμενο ερχομό του μωρού, έτσι ώστε να έχει τον χρόνο να προσαρμοστεί και να προετοιμαστεί ψυχολογικά. Σε αυτό το διάστημα, σημαντική είναι και η δική σας συμβολή. Παρακάτω μερικές συμβουλές για το τι μπορείτε να κάνετε:

  • Μιλήστε στο παιδί για το τι συμβαίνει στο σώμα σας
  • Μάθετέ του να μοιράζεται
  • Δείξτε του φωτογραφία από όταν ήταν και το ίδιο μωρό
  • Μιλήστε του για τα οφέλη του να έχει αδέρφια
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved