Νήπιο έχει την πιο απολαυστική αντίδραση στο νέο κούρεμα της μαμάς του

«Hot mama» φωνάζει με ενθουσιασμό το αγοράκι.

Μία αλλαγή στα μαλλιά προσφέρει ανανέωση, αναζωογόνηση και δίνει ένα boost στην αυτοπεποίθησή μας. Ακόμα πιο επιτυχημένη θεωρείται όταν τα αγαπημένα μας πρόσωπα δείχνουν υπέρμετρο ενθουσιασμό, όπως συνέβη και με το αγοράκι που πρωταγωνιστεί στο παραπάνω βίντεο.

Μία μαμά γύρισε σπίτι μετά το κομμωτήριο και ενώ με ανυπομονησία περίμενε την αντίδραση του συζύγου της, αυτό που την ξάφνιασε ήταν ο αναπάντεχος ενθουσιασμός του γιου της. Το αγοράκι ανοίγει την πόρτα και μόλις βλέπει τη μαμά του δεν κρύβει το πόσο του αρέσει το νέο της look. «Ooo you a hot mama» λέει και η μαμά αναμενόμενα ξέσπασε σε γέλια.

Τα… παρορμητικά νήπια

Τα παιδιά στη νηπιακή ηλικία είναι παθιασμένα, παρορμητικά και απλά απολαυστικά. Ναι, μπορεί να έχουν ξεσπάσματα τα οποία όμως είναι φυσιολογικά, υγιή και αναπόφευκτα. Σε αυτήν την ηλικία η ανάπτυξη του εγκεφάλου τους είναι ραγδαία και ακόμα δεν μπορούν να ελέγξουν τα συναισθήματά τους, ενώ παράλληλα δέχονται ερεθίσματα από ό,τι συμβαίνει γύρω τους. Οι αντιδράσεις τους είναι αυθόρμητες, αφιλτράριστες και για αυτό στιγμές όπως αυτήν που αποτυπώνεται στο παραπάνω βίντεο, γίνονται πολύτιμες αναμνήσεις κάθε γονιού.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved