Το πιο γλυκό βίντεο με τρίδυμα

Τα τριδυμάκια μόλις έχουν μάθει να κάνουν τα πρώτα τους βήματα και παίζουν και τα τρία μαζί.

Σύμφωνα με το US Department of Health & Human Services, οι πιθανότητες δίδυμης κύησης τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί κατά 75% περίπου σε σχέση με το 1980, ενώ τα ποσοστά τρίδυμης κύησης φαίνεται να έχουν αυξηθεί ακόμα παραπάνω.

Σε αυτό συντελούν οι μέθοδοι υποβοηθούμενης παραγωγής και η αύξηση των περιπτώσεων εξωσωματικής γονιμοποίησης. Σύμφωνα με έρευνες, περισσότερες πιθανότητες να γεννήσουν δίδυμα και τρίδυμα έχουν οι γυναίκες που διανύουν τη δεκαετία των 30 ή έχουν πολύδυμες κυήσεις στην οικογένεια.

Η Kory και ο Torrey έχουν τέσσερα παιδιά, τα τρίδυμα Lexi, Zoey και Lincoln και τη μεγάλη τους κόρη Emrie. Συχνά μοιράζονται στιγμιότυπα μαζί τους και φυσικά τα τριδυμάκια είναι αυτά που κλέβουν τις εντυπώσεις. Το παραπάνω βίντεο αποτυπώνει αυτό ακριβώς και έχει γίνει viral στο διαδίκτυο.

Τα τριδυμάκια μόλις έχουν μάθει να κάνουν τα πρώτα τους βήματα. Τα δύο έχουν ανέβει σε ένα αυτοκινητάκι και το αδερφάκι τους, τα πηγαίνει βόλτα.

Η Scow Family έχει δημιουργήσει τον δικό της λογαριασμό στο YouTube. Οι subscribers της ξεπερνούν τις 60 χιλιάδες και μέχρι στιγμής έχουν δημοσιεύσει πάνω από 110 βίντεο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved