Μπέμπα δοκιμάζει παγωτό χωνάκι και η αντίδρασή της είναι απολαυστική

Η μικρούλα ξετρελάθηκε με το παγωτό βανίλια.

Το παγωτό είναι το γλυκό του καλοκαιριού και φυσικά δεν είναι το αγαπημένο μόνο των μεγάλων, αλλά και των μικρών παιδιών.

Τα μωρά, δε, που δοκιμάζουν παγωτό, στην πλειοψηφία τους ξετρελαίνονται, όχι μόνο από τη γλυκιά γεύση του, αλλά και από την παγωμένη του υφή.

Αυτό αποδεικνύουν και τα δεκάδες βίντεο με τέτοια στιγμιότυπα που κάνουν κατά καιρούς τον γύρο του διαδικτύου. Στο παραπάνω πρωταγωνιστεί μία λίγων μηνών μπέμπα η οποία δοκιμάζει από το παγωτό χωνάκι των γονιών της. Η αντίδρασή της όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς είναι απολαυστική και θέλει να «ορμήξει» στο παγωτό και να το φάει όλο.

Πότε κάνει να φάει το παιδί παγωτό;

Το παγωτό συχνά ταξινομείται ως γαλακτοκομικό προϊόν, καθώς είναι πλούσιο σε ασβέστιο, το οποίο είναι καλό για τη δημιουργία γερών οστών. Ωστόσο, θα το βρει κανείς στα επιδόρπια αφού συνήθως έχει πολλή πρόσθετη ζάχαρη.

Η προσθήκη ζάχαρης είναι αυτή που το καθιστά και ανθυγιεινό για το αναπτυσσόμενο παιδί σας. Αν και είναι ασφαλές για το μωρό σας να καταναλώνει παγωτό μετά την ηλικία των έξι μηνών, το CDC συνιστά να περιμένετε μέχρι τους 24 μήνες για να συμπεριλάβετε πρόσθετα σάκχαρα στη διατροφή του μωρού σας.

Καλό είναι να γνωρίζετε ότι Μία μερίδα του μέσου παγωτού βανίλιας περιέχει 21 γραμμάρια πρόσθετης ζάχαρης, που ισοδυναμεί με περίπου 1,5 κουταλιά της σούπας ζάχαρη. Αν και αυτό μπορεί να μην σας φαίνεται πολύ, είναι πολύ για το μικρό στομάχι και το νεαρό πεπτικό σύστημα του μωρού σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved