Δίχρονο κοριτσάκι φτιάχνει σοκολατένιο κέικ και τρελαίνει το διαδίκτυο

Η μικρή Suzie έχει ταλέντο στη μαγειρική.

Για τα παιδιά η μαγειρική είναι μία διασκεδαστική και δημιουργική δραστηριότητα. Από την πολύ μικρή τους ακόμα ηλικία τους αρέσει να μπαίνουν στην κουζίνα, να περιεργάζονται τα διάφορα τρόφιμα, να ανακατεύουν υλικά και να βοηθούν τη μαμά ή τον μπαμπά.

Βέβαια κάποια παιδιά το πηγαίνουν σε άλλο επίπεδο και αποδεικνύονται πραγματικά ταλέντα στη μαγειρική. Ένα από αυτά είναι και η δύο ετών Suzie. Το κοριτσάκι έχει τη δική της ποδιά και σκούφο και φτιάχνει on camera λαχταριστές συνταγές.

Στο βίντεο που μπορείτε να δείτε στην αρχή του άρθρου, το κοριτσάκι φτιάχνει σοκολατένιο κέικ και τρελαίνει το διαδίκτυο. Η μικρούλα δείχνει βήμα – βήμα την εκτέλεση της συνταγής και παράλληλα δοκιμάζει από τα υλικά που χρησιμοποιεί.

Το βίντεο με το κοριτσάκι έχει συγκεντρώσει πάνω ένα εκατομμύριο προβολές και όχι άδικα αφού η μικρούλα είναι αξιολάτρευτη.

Μαγειρική για παιδιά: Ποια τα οφέλη;

Η μαγειρική εκτός από μία δραστηριότητα που διασκεδάζει τα παιδιά, έχει επίσης και πολλά οφέλη για την ανάπτυξη και την καλλιέργεια του χαρακτήρα τους. Μαγειρεύοντας, τα παιδιά ανακαλύπτουν τη χαρά της δημιουργίας, εξοικειώνονται με άγνωστα για αυτά τρόφιμα, μαθαίνουν να συνεργάζονται και εξασκούν τις κινητικές τους δεξιότητες.

Επίσης, η μαγειρική ενισχύει το δέσιμο γονιού και παιδιού, ενώ έρευνες δείχνουν ότι τα παιδιά που μαγειρεύουν και συμμετέχουν στην παρασκευή του κυρίως γεύματος της ημέρας, αποκτούν πιο υγιεινές διατροφικές συνήθειες μεγαλώνοντας.

Δείτε εδώ εύκολες συνταγές που σας έχουμε προτείνει κατά καιρούς για να φτιάξετε με τα παιδιά εδώ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved