Ελένη Ψυχούλη: Μιλάει πρώτη φορά για τον 18χρονο γιο της!

Για τον 18χρονο σήμερα γιο της, τον Γιώργο μιλάει για πρώτη φορά η Ελένη Ψυχούλη.

Ελένη Ψυχούλη: Μιλάει πρώτη φορά για τον 18χρονο γιο της!

Η δημοσιογράφος με μαγειρικές ανησυχίες, όπως της αρέσει να αυτοσυστήνεται, λέει μεταξύ άλλων για τον ρόλο της ως μητέρα: «Ειλικρινά μου ήταν τόσο εύκολο να μεγαλώσω το γιο μου που διαρκώς έχω την αίσθηση ότι κάτι έχω κάνει λάθος τόσα χρόνια!».

Η Ελένη Ψυχούλη επίσης παραδέχεται στο Hello: «Σαφέστατα ο γιος μου είναι το πιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή μου, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι είναι η απόλυτη προτεραιότητά μου [...] Δεν ήμουν ποτέ της άποψης ότι η μητρότητα είναι το Α και το Ω στη ζωή μιας γυναίκας. Για μένα το να ακολουθήσω τη ζωή μου όπως ακριβώς την ήθελα ήταν ένα μεγάλο υπόδειγμα ζωής για το παιδί μου. Ήθελα από μικρός να μάθει να είναι εργατικός, να κυνηγάει τα όνειρά του και να κάνει πράγματα που θα τον κάνουν ευτυχισμένο στη ζωή του».

Όσο για το πώς βλέπει ο Γιώργος τις μαγειρικές της ικανότητες, η ίδια παραδέχεται: «Αρχίζει και μπαίνει στην κουζίνα και μαγειρεύει όμως όχι όταν είμαι μπροστά. Δεν θέλει να είμαστε μαζί στην κουζίνα και μάλιστα δηλώνει ότι δεν του αρέσουν και τα φαγητά μου».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved