Η τσάντα της παραλίας

Κι ενώ τα παιδιά σας πετούν κυριολεκτικά από τη χαρά τους, μόλις τους ανακοινώσετε ότι θα πάτε για μπάνιο στην παραλία, εσείς πέφτετε σε κατάθλιψη όταν πρέπει να σκεφτείτε τι πρέπει να κουβαλήσετε μαζί σας.

Η τσάντα της παραλίας

Όμως μην σας πιάνει πανικός, δεν είναι δα και τόσο τραγικό αν σκεφτείτε ότι η μοναδική χαρά κι ευχαρίστηση του παιδιού σας είναι να πλατσουρίσετε μαζί στο νερό και να παίξετε στην αμμουδιά. Για αυτό μην χαλάτε τη διάθεση σας με τέτοιες σκέψεις αφού μπορείτε εύκολα να τα οργανώσετε όλα σωστά.

Αρχικά θα πρέπει να φροντίσετε να πάρετε μαζί σας όλα εκείνα τα κουβαδάκια και διάφορα παιχνίδια, όπως μπάλες και ρακέτες. Έπειτα οργανώστε λίγο τα ρούχα που θα χρειαστεί για μετά το μπάνιο. Οπωσδήποτε θα πρέπει να έχετε μαζί σας ένα δεύτερο μαγιό και μια επιπλέον αλλαξιά.

Μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας, μια ειδική αλοιφή για τσιμπήματα αλλά και ένα μικρό οινόπνευμα. Τέλος, φροντίστε να πάρετε μαζί σας σνακς, φρούτα, χυμούς και νερό σε περίπτωση που ζητήσει να τσιμπολογήσει κάτι πριν από μεσημεριανό του γεύμα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved