Οι πιο αστείες φωτογραφίες με νεογέννητα μωρά. Τα «ατυχήματα», που χαρίζουν άφθονο γέλιο (pics)

Ποζάρουν με τα νεογέννητα μωρά τους. Έχουν πάρει την καλύτερη πόζα, αλλά τα απρόοπτα, απλά καταστρέφουν τη φωτογράφηση!

Οι πιο αστείες φωτογραφίες με νεογέννητα μωρά. Τα «ατυχήματα», που χαρίζουν άφθονο γέλιο (pics)

Οι φωτογραφίες με νεογέννητα μωρά είναι οι πιο γλυκές, οι πιο τρυφερές. Και δεν υπάρχει γονιός που να μην βγάζει φωτογραφίες με το μωράκι του, όταν εκείνο είναι νεογέννητο. Είτε ερασιτεχνικές, είτε επαγγελματικές, οι φωτογραφίες αυτές δεν απουσιάζουν από κανένα οικογενειακό άλμπουμ.

Ωστόσο, στην πράξη το να βγάλεις φωτογραφία με το μωρό, δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Βλέπετε, υπάρχουν και τα απρόοπτα. Και όταν λέμε απρόοπτα, εννοούμε κυρίως τη φυσική ανάγκη του μωρού. Αν, δε, θέλεις να βγάλεις μία πιο καλλιτεχνική φωτογραφία, όπως εκείνες στις σελίδες των περιοδικών, με το μωράκι χωρίς πάνα, θα πρέπει να ξέρεις ότι είναι αυξημένου ρίσκου προσπάθεια, καθώς το «ατύχημα» πάντα παραμονεύει. Και ανά πάσα ώρα και στιγμή, το μωράκι σου μπορεί να κάνει, για παράδειγμα, τα τσίσα του. Και να καταστρέψει, άθελά του, τη φωτογράφηση.

Παρακάτω, θα δείτε τις πιο αστείες φωτογραφίες που ανακαλύψαμε στο διαδίκτυο με νεογέννητα, που κάνουν τη φυσική τους ανάγκη, την ώρα του κλικ. Και σκορπάνε άφθονο γέλιο.

Δείτε επίσης

Καλλιτεχνική φωτογράφιση νεογέννητου- Δείτε πώς γίνεται (βίντεο)

Ούτε που φαντάζεστε τι συνέβη σε αυτή τη μαμά κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης (vid)

Φωτογραφίες με νεογέννητα τη στιγμή που οι μαμάδες τους τα βλέπουν για πρώτη φορά

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved