Anne Geddes: Όταν η φύση αγκαλιάζει εσάς και το μωρό σας

Αγνότητα, αποτελεσματικότητα, ασφάλεια. Αυτές είναι οι τρεις βασικές παράμετροι που κάθε μητέρα εξετάζει, προτού εμπιστευτεί ένα προϊόν για το μωράκι της, αλλά και την ίδια.

Anne Geddes: Όταν η φύση αγκαλιάζει εσάς και το μωρό σας

Ποιος μπορεί να εγγυηθεί σε μια μανούλα ότι η κρέμα που μόλις αγόρασε για να προστατέψει το δερματάκι του μωρού της ή η λοσιόν που πήρε για να φροντίσει τη δική της επιδερμίδα είναι όντως προϊόντα αγνά και ασφαλή; Η απάντηση στο σημαντικό αυτό ερώτημα είναι μία: Η Φύση.

Η πιο αγνή και ολοκληρωμένη φροντίδα για τη μητέρα και το παιδί

Ναι, μόνο η Φύση μπορεί να αγκαλιάσει εσάς και το μωρό σας και να σας προσφέρει όλα τα θρεπτικά συστατικά που «κρύβει». Όταν ξέρετε ότι ένα προϊόν έχει δημιουργηθεί με αγνά και φυσικά συστατικά, όταν γνωρίζετε ότι φέρει την εγγύηση της βιολογικής πιστοποίησης, τότε μόνο αισθάνεσθε ότι μπορείτε να το βάλετε στη ζωή σας. Όλα όσα ψάχνετε σε ένα καλό προϊόν, θα τα ανακαλύψετε στη βιολογική σειρά προϊόντων Anne Geddes!

sdfsdfsd

Καινοτομία, αποτελεσματικότητα και ασφάλεια

Κάνοντας μια έρευνα αγοράς, διαπιστώσαμε ότι τα προϊόντα της Anne Geddes αποτελούν την πιο ολοκληρωμένη λύση για τη φροντίδα της μητέρας και του μωρού, καθώς συνδυάζουν καινοτομία, αποτελεσματικότητα, ασφάλεια και δερματολογική συμβατότητα με την εγγύηση της βιολογικής πιστοποίησης. Και πιστοποιημένο προϊόν σημαίνει ξεκάθαρος ορισμός και δείκτης σοβαρότητας. Ό,τι ακριβώς ζητάει μια μητέρα, δηλαδή!

Μοναδικά προϊόντα από 100% φυσικές πρώτες ύλες

Η παιδική σειρά περιποίησης της Anne Geddes περιλαμβάνει φυσικό σαμπουάν και αφρόλουτρο, αφρόλουτρο με φυσικά εκχυλίσματα, φυσικό λάδι ενυδάτωσης πολλαπλής χρήσης, φυσική ενυδατική κρέμα προσώπου και σώματος και προστατευτική κρέμα αλλαγής πάνας.
Όσον αφορά στη γυναικεία σειρά, θα βρείτε φυσικό αφρόλουτρο με απαλό άρωμα για ευαίσθητα δέρματα, φυσική κρέμα ελαστικότητας και πρόληψης ραγάδων, φυσική ενυδατική και αναπλαστική κρέμα σώματος, φυσικό λάδι ελαστικότητας και προετοιμασίας θηλών και φυσική κρέμα ανακούφισης για πρησμένα και κουρασμένα πόδια.

sdfsdfs

Τα καλλυντικά της Anne Geddes έχουν παραχθεί από 100% φυσικές πρώτες ύλες (φυτικά εκχυλίσματα) και περιέχουν πολύ υψηλή συγκέντρωση συστατικών από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες χωρίς γενετικώς τροποποιημένες ουσίες, χωρίς παρασιτοκτόνα και με αρώματα αποκλειστικά από φυσικά αιθέρια έλαια.

Δεν περιέχουν συνθετικά συστατικά

sdfs dfsd

Ναι, στα προϊόντα της Anne Geddes δεν χρησιμοποιούνται καθόλου συνθετικά συστατικά, όπως παράγωγα πετρελαίου, βαζελίνη ή παραφίνη, σιλικόνη, PEG, parabens, φαινοξυαιθανόλη, SLES/SLS, συνθετικές βαφές, συνθετικά αρώματα. Μάλιστα, είναι δερματολογικά ελεγμένα και είναι απαλλαγμένα από βαρέα μέταλλα όπως το Νικέλλιο!

Άλλωστε, στόχος της σειράς Anne Geddes είναι να δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας στο χώρο του φαρμακείου, ικανοποιώντας έτσι και τους πιο απαιτητικούς πελάτες που αναζητούν την ποιότητα! Εμπιστευτείτε τη!

Βρείτε τα αγνά προϊόντα Anne Geddes στην ιστοσελίδα www.pure-pharma.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved