5 τρόποι για να πείσετε το παιδί σας ότι υπάρχει Άγιος Βασίλης

Και όμως! Υπάρχουν τρόποι για να πείσετε τα παιδιά σας ότι υπάρχει Άγιος Βασίλης και μάλιστα πέντε. Πέντε, δοκιμασμένοι και επιτυχημένοι τρόποι που θα πείσει ακόμη και το δύσπιστο παιδάκι, που λέει συνέχεια στο δικό σας ότι «τα δώρα τα αγοράζει η μαμά και ο μπαμπάς!».

5 τρόποι για να πείσετε το παιδί σας ότι υπάρχει Άγιος Βασίλης

Γράφει η Μαργαρίτα Νικολάου

Για να μην σβήσει η μαγεία γύρω από τον συμπαθητικό παππούλη με τα κόκκινα ρούχα και την άσπρη γενειάδα, εφαρμόστε έναν από τους παρακάτω τρόπους και σίγουρα το παιδί σας θα πειστεί ότι υπάρχει ο Άγιος Βασίλης ό,τι και αν του λένε οι φίλοι του.

#1: Αφήστε αποδεικτικά στοιχεία

pos tha pisete oti iparxei agios vasilis

Όχι, δεν μιλάμε για το κλασικό κολπάκι με το γάλο και τα μπισκότα. Αφήστε τα ίχνη του Άγιου Βασίλη που ήρθε στο σπίτι και το πρωί που θα ξυπνήσει το παιδί σας απλά αφήστε το να ανακαλύψει πρώτο τις πατημασιές του... Κόψτε δύο λευκές κόλλες Α4 σε σχήμα από τα αποτυπώματα παπουτσιών. Τοποθετήστε τα στην άκρη από το τζάκι ή την κεντρική πόρτα σας, και κοσκινίστε λίγη άχνη ή λίγο αλεύρι ώστε να μείνει το αποτύπωμα.

#2: Καταγράψτε τον, με το κινητό σας

{youtube}wb01QtB3tU0{/youtube}

Όσοι έχετε κάποιο έξυπνο κινητό μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή KRINGL. Με την εφαρμογή KRINGL μπορείτε να τοποθετήσετε τον Άγιο Βασίλη, οπουδήποτε στο σπίτι σας, να αφήνει δώρα, να πίνει γάλα και να τρώει κουλουράκια. Έτσι το πρωί που θα ξυπνήσει το παιδί σας θα έχετε αδιάψευστα στοιχεία που θα αποδεικνύουν ότι ο Άγιος Βασίλης ήρθε στο σπίτι σας.

#3: Δείτε τον κρυφά να αφήνει τα δώρα

agios vasilis

Εδώ θα χρειαστείτε τη βοήθεια του γλυκού σας μπαμπά ή πεθερούλη. Αγοράστε μια στολή Άγιου Βασίλη και ζητήστε τους αργά τη νύχτα να υποκριθούν ότι είναι ο αγαπημένος Άγιος όλων των παιδιών, αφήνοντας δώρα δίπλα στο δέντρο. Ξυπνήστε το παιδί σας και πείτε του ότι αντιληφθήκατε τον Άγιο Βασίλη στο σαλόνι. Εξηγήστε του ότι δεν πρέπει να μιλήσουν γιατί αν τους καταλάβει, τότε θα πάρει τα δώρα και θα φύγει...

#4: Ακούστε τα κουδουνάκια από το έλκηθρο τη στιγμή που φεύγει από το σπίτι σας...

SANTA

Αγοράστε κουδουνάκια, αφήστε τα δώρα την Παραμονή των Χριστουγέννων κάτω από το δέντρο, ζητήστε από τον σύζυγό σας να βγει στο μπαλκόνι ή την αυλή και να χτυπήσει τα κουδουνάκια. Ξυπνήστε το παιδί σας και ρωτήστε το, αν ακούει τα κουδουνάκια από το έλκηθρο του Άγιου Βασίλη. Μόλις, σας πει ναι, τότε πηγαίνετε στο σαλόνι να δείτε αν τα δώρα είναι κάτω από το δέντρο!

#5: Δείξτε τον online επί το έργον

{youtube}bDvuVLkNMTQ{/youtube}

Πατήστε play στο βίντεο που βλέπετε ακριβώς από πάνω, δείτε σε livestreaming τον Άγιο Βασίλη και δείξτε στα παιδιά σας τι κάνει αυτή τη στιγμή στον Αρκτικό κύκλο στη Φιλανδία!

Καλές Γιορτές!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved