Ιδέες για χειμωνιάτικα παιδικά πάρτυ!

Οι μαμάδες των... χειμωνιάτικων μωρών έχουν πιο περιορισμένες δυνατότητες για πάρτυ, εξ ορισμού λόγω του καιρού. Δεν μπορούν να κάνουν πάρτυ με δραστηριότητες σε κήπους, πισίνες, πάρκα και γι αυτό χρειάζεται μεγαλύτερη δημιουργικότητα στην οργάνωση και τη θεματολογία!

Ιδέες για χειμωνιάτικα παιδικά πάρτυ!

Ορίστε μερικές ιδέες για να ευχαριστηθούν τα μικρά σας αγγελούδια, ακόμη κι αν είναι σε εσωτερικό χώρο!

A Magical Winter Wonderland Birthday Party

1. Ενα μαγικό χειμωνιάτικο ντεκόρ.
Επιλέξτε χρώματα ου πάγου, κεράκια, ρεσό, υφάσματα σε γήινα χρώματα.



2. Baby Christmas!
Χρώματα, πιγκουίνοι, φατσούλες και μαλακά διακοσμητικά! Κυκλοφορούν πολλά στο εμπόριο, ανακαλύψτε τα και κάντε τα χριστουγεννιάτικα γενέθλια του παιδιού σας αξέχαστα!

A Winter Candyland Birthday Party


3. Με θέμα τον πιγκουίνο
Παίξτε με σχήματα και χρώματα σε μαυρόασπρο φόντο και χρώμα πάγου. Cup cakes που μοιάζουν με ιγκλού, ασπρόμαυρη σοκολάτα με ασπρόμαυρο περιτύλιγμα, πορτοκαλί ράμφη και γεωμετρικά σχήματα μπορούν να δώσουν άλλη διάσταση στο πάρτυ σας!

A Mod Penguin Birthday Party

4. Σοφιστικέ και λαμπερό!
Σε παλ χρώματα για το κοριτσάκι σας, με γκλίτερ και λάμψη. Οι τόνοι του πορτοκαλί και του ροζ είναι ιδανικοί για να χρωματίσετε το χειμωνιάτικο κοριτσίστικο παρτυ σας.

A Glitter-Filled Birthday Party
A Make-a-Wish Birthday Bash

5. Οι υπερήρωες είναι πάντα της μόδας!
Συνδυάστε τους όλους! Φτιάξτε ντεκόρ με σούπερμαν, μπάτμαν, κάπταιν αμέρικα, σπάιντερμαν και όποιον άλλον αγαπάνε τα αγόρια σας και θα τους ξετρελάνετε!
Φτιάξτε τούρτα με όλους μαζί, αναμείξτε πιάτα και ποτήρια από όλους και φυσικά κάντε και το κατάλληλο face painting στους μικρούς καλεσμένους!

A Vintage Superhero Party
An Over-the-Top Project Runway Party

6. Project Runway!
Πασαρέλα! Τα μανεκέν δε χρειάζονται κήπους! Βάλτε στολίδια και αξεσουάρ για τις μικρές ζουζούνες και στολίστε αναλόγως!

7. Ο μπισκοτένιος
Το θέμα σας είναι γιορτινό και χαρούμενο! Αν έχει το μικρό σας γενέθλια μέσα στις γιορτές αυτά τα μπισκοτάκια ειναι μια εύκολη λύση για ντεκόρ, για γλυκίσματα, για κεράσματα και προσαρμόζεται σε αγόρια και κορίτσια!

An Adorable Gingerbread Decorating Party
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved