Αφήστε την κόρη σας να σχεδιάσει μόνη της το φουστάνι που θα φορέσει (εικόνες)

Πόσες μαμάδες, τραβάνε τα μαλλιά τους τη στιγμή του «ντυσίματος»; Σίγουρα πολλές. «Όχι, αυτό δεν μου αρέσει!», «Όχι, αυτό δεν το θέλω», «Όχι, αυτό, όχι εκείνο, όχι το άλλο», είναι κάτι που λένε αρκετά κορίτσια τη στιγμή που μια μαμά βιάζεται.

Αφήστε την κόρη σας να σχεδιάσει μόνη της το φουστάνι που θα φορέσει (εικόνες)
kids design own clothes picture this clothing 9

Φανταστείτε όμως, αν είχαν τα δικά τους φουστάνια. Φουστάνια, που θα είχαν σχεδιάσει μόνα τους; Τι; Νομίζετε δεν γίνεται; Και όμως! Μια εταιρία αναλαμβάνει να δημιουργήσει το φόρεμα που το μικρό σας κορίτσι θα σχεδιάσει.

kids design own clothes picture this clothing 6
kids design own clothes picture this clothing 4

Μπορείτε να μπείτε στο site, να εκτυπώσετε το πατρόν στο νούμερο που σας ενδιαφέρει, να το αφήσετε στα χέρια του παιδιού σας μαζί με μαρκαδόρους, χρώματα, κηρομπογιές, να το φτιάξει όπως θέλει, με ό,τι χρώματα θέλει και γενικότερα να το ζωγραφίσει όπως του αρέσει και όταν το ετοιμάσει εσείς με τη σειρά σας να το στείλετε με ένα email στην εταιρία να σας το δημιουργήσει και να σας το στείλει με κόστος, 49 δολάρια.

kids design own clothes picture this clothing 8

Την παραπάνω ιδέα είχε μία μητέρα δύο παιδιών, η Jaimee Newberry, όταν κάποια στιγμή έραψε ένα φόρεμα για την κόρη της, βασισμένο πάνω σε μια ζωγραφιά. Το φόρεμα είχε τέτοια επιτυχία που οι φίλες της κόρης της και οι γονείς ζητούσαν να φτιάξει και για αυτές.

kids design own clothes picture this clothing 5

Έτσι η Newberry, δημιούργησε την επιχείρησή της με την επωνυμία «Picture This». Τώρα, ο καθένας, από όλο τον κόσμο μπορεί να μετατρέψει τις ζωγραφιές σε φουστάνια (προς το παρόν).

kids design own clothes picture this clothing 10
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved