Το γράμμα που έγινε viral: Ένας 8χρονος γράφει στη μαμά του από την κατασκήνωση!

Η Liesl Testwuide είναι μια blogger και μητέρα ενός 8χρονου αγοριού, το οποίο έστειλε πριν δύο χρόνια για πρώτη φορά στην κατασκήνωση με το αναμενόμενο άγχος του αποχωρισμού... Πριν λίγο καιρό δημοσίευσε το γράμμα που της είχε γράψει από εκεί ο γιος της, και φυσικά κάνει ασταμάτητα το γύρο του διαδικτύου!

Το γράμμα που έγινε viral: Ένας 8χρονος γράφει στη μαμά του από την κατασκήνωση!

Διαβάστε τι έγραψε στο blog της:

«Ήταν η πρώτη φορά που ο γιος μου έφυγε μακριά από το σπίτι για περισσότερες από μία νύχτες. Μια ώρα μετά την αποχώρησή του, άρχισε ήδη να μου λείπει. Μέχρι τη στιγμή που πήγα για ύπνο, βρήκα τον εαυτό μου να περιφέρεται στην κρεβατοκάμαρά του, μόνο και μόνο για να αισθανθώ την παρουσία του. Με την πάροδο των ημερών, άρχισα να του γράφω γράμματα καθημερινά ελπίζοντας ότι θα μου απαντήσει και ότι έτσι θα μάθω νέα του.»

Ευτυχώς για την Liesl, ο γιος της, της απάντησε. Αυτά που της έγραψε στο γράμμα του, ήταν άκρως απροσδόκητα και διασκεδαστικά!

«Αγαπημένη μου μαμά.

Ευτυχώς που μου έβαλες επιπλέον εσώρουχα γιατί με έπιασε διάρροια. Έφτασε μέχρι τα παπούτσια μου αλλά όχι ευτυχώς και στο μαξιλάρι μου.

Έχει πλάκα εδώ στην κατασκήνωση και μαθαίνω πολλά καινούργια πράγματα. Τα πάω φίνα στο windsurf και στο καγιάκ.

Έχω φάει τα περισσότερα παγωτά πυραύλους από τον καθέναν εδώ πέρα. Από την Δευτέρα έχω φάει 23 και μου μένουν ακόμη δυο ημέρες. 37 είναι το ρεκόρ και θα το σπάσω χαλαρά. Δεν είναι τέλειο;

1

Πήγα για ιππασία και το άλογο μπροστά μου τα έκανε. Έβγαινε καπνός από τα κακά του. Ήταν απίστευτο.

Χρησιμοποίησα την οδοντόβουρτσα μου για να σκάψω για σκουλήκια. Μην φρικάρεις, δεν πλένω τα δόντια μου με αυτήν. Το παιδί στην διπλανή κουκέτα μου δανείζει τη δικιά του. Είναι ασφαλές μην ανησυχείς. Δεν ξέρω το όνομά του αλλά είναι καλό παιδί. Να φανταστείς μπορεί και λέει με ρεψίματα όλη την αλφαβήτα όπως και εγώ.

Ένα άλλο παιδί ο Zack λέει την αλφαβήτα με ρεψίματα ανάποδα. Κάνω και εγώ εξάσκηση μέχρι να τα καταφέρω.

Βάλαμε κουάκερ μέσα στο καπέλο του ομαδάρχη. Είχε πάρα πολύ πλάκα. Το κουάκερ όμως μαμά, ακόμα και με σταφίδες είναι πολύ χάλια.

2

Πυροβόλησα και με τουφέκι και είμαι πολύ καλός στο σημάδι. Μπορούμε να πάρουμε ένα τουφέκι όταν θα επιστρέψω σπίτι;

Το ήξερες ότι μπορείς να ανάψεις τις πορδές με φωτιά; Θα σου δείξω όταν θα επιστρέψω το Σάββατο.

Με αγάπη

W.

ΥΓ. Τα δικά σου μακαρόνια μαμά είναι πολύ καλύτερα.

ΥΓ Σε παρακαλώ πες στους αδελφούς μου να έχουν έτοιμες πολλές πορδές το Σάββατο που θα επιστρέψω.

3
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved