Αυτό το 5χρονο αγοράκι είναι έτοιμο να εκδώσει το πρώτο του βιβλίο με φωτογραφίες!

Αυτό το αξιολάτρευτο αγοράκι, με το εξίσου αξιολάτρευτο όνομα Hawkeye Huey, είναι ο γιος ενός φωτογράφου του National Geographic και όπως φαίνεται το ταλέντο βρίσκεται στα γονίδια. Οι φωτογραφίες του είναι ήδη δημοφιλείς και έτοιμες να εκδοθούν σε βιβλίο.

Αυτό το 5χρονο αγοράκι είναι έτοιμο να εκδώσει το πρώτο του βιβλίο με φωτογραφίες!
hawkeye


Πριν ένα χρόνο ο μπαμπάς του, Aaron Huey, του έδωσε μία μηχανή Fujifilm Instax 210. Ήταν τότε 4 ετών και ξεκίνησε ένα 18μηνο ταξίδι στις Δυτικές Ηνωμένες Πολιτείες με τον μπαμπά του, δημιουργώντας... αναμνήσεις που τις αποτύπωνε στο φιλμ του, σε ένα σύνολο χιλίων καρέ! Ο μπαμπάς του εξήγησε ότι το ταξίδι δεν έγινε με σκοπό τις φωτογραφίες, αλλά για να ενισχύσει τον δεσμό με τον γιο του. Δημιούργησαν έναν λογαριασμό στο Instagram και ξεκίνησαν να μοιράζονται εκεί κάποιες από τις στιγμές τους. Οι γονείς και τα παιδιά που άρχισαν να τους ακολουθούν άρχισαν να αυξάνονται απότομα! Πολλοί γονείς έφτασαν να ζητούν συμβουλές από τον Aaron για το πώς να κάνουν κι αυτοί ταξίδια με τα παιδιά τους, πώς να ενισχύσουν τη δημιουργικότητα τους και πολλά άλλα που ο Aaron δεν είχε καν σκεφτεί.

hawkeye6



Πολλές από τις φωτογραφίες δεν είναι τέλειες, δεν έχουν εστιάσει καλά, είναι κουνημένες, αλλά όλες δείχνουν την «ψυχή» και την αλήθεια του προσώπου, του τόπου ή του αντικειμένου της φωτογραφίας! Οι φωτογραφίες θα εκδοθούν σε ένα βιβλίο που θα έχει τον τίτλο «Cowboys Indians Hobos Gamblers Patriots Tourists and Sunsets» και αναμένεται να κυκλοφορήσει σε ένα περίπου χρόνο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved