Αναμνηστικά οικονομικά δωράκια για παιδικό πάρτυ!

Τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί στα παιδικά πάρτυ, τα καλεσμένα παιδάκια να παίρνουν και από ένα αναμνηστικό δώρο τη στιγμή που φεύγουν από το σπίτι του εορταζόμενου.

Αναμνηστικά οικονομικά δωράκια για παιδικό πάρτυ!

Πολλοί γονείς ωστόσο δυσκολεύονται πάρα πολύ να βρουν ένα δωράκι για τα προσκεκλημένα παιδάκια. Όσο πιο μικρή είναι η ηλικία των παιδιών τόσο πιο εύκολα είναι και τα δωράκια που θα δώσει κάποιος.

10 εκπληκτικές ιδέες για αναμνηστικά δωράκια παιδικού πάρτι!

Τι γίνεται όμως αν τα παιδιά είναι 7 και 8 ετών; Τι δώρο μπορεί να κάνει κάποιος σε ένα παιδάκι αυτής της ηλικίας; Επίσης άλλο ένα πράγμα που σκέφτονται οι γονείς είναι η τιμή. Δείτε λοιπόν παρακάτω οικονομικές ιδέες για δωράκια όλων των ηλικιών.

Αγόρι-κορίτσι 2-3 ετών

Μικρά μπλοκ ζωγραφικής με κυρομπογιές
Μπορείτε να αγοράσετε οικονομικά μικρά μπλοκ ζωγραφικής και ένα μεγάλο οικονομικό πακέτο με κυρομπογιές. Βάλτε σε κάθε σακουλάκι από ένα μπλοκ μαζί με 2-3 κυρομπογιές.

Παραμύθια
Τα παραμύθια είναι ακόμη μια εύκολη και οικονομική λύση. Σε πολλά καταστήματα παιχνιδιών μπορείτε να βρείτε, παραμύθια που ξεκινούν απο 0,30 λεπτά το ένα.

Καλοκαιρινά παιχνίδια
Αν τα γενέθλια είναι το καλοκαίρι ή την άνοιξη, τα κουβαδάκια, τα φτιαράκια και τα καλουπάκια είναι ιδανικά για τα παιδιά.

Αγόρι-κορίτσι 4-5 ετών

Ποτήρια
Ένα ωραίο πλαστικό ποτήρι για το γάλα ή το χυμό είναι ότι πρέπει για τα παιδιά. Αγοράστε γαλάζια για τα αγόρια και ροζ για τα κορίτσια. Ένα δωράκι που σίγουρα θα κρατήσουν. Τα ποτηράκια στα καταστήματα παιχνιδιών ξεκινούν από 0,35 λεπτά το ένα.

Καβαλέτο για ζωγραφική
Αγοράστε μικρά καβαλέτα σε διαστάσεις, ένα πακέτο με πολλά πινέλα και ένα πακέτο με πολλές νερομπογιές. Βάλτε σε κάθε σακουλάκι μαζί με το καβαλέτο ένα πινέλο και 1-2 νερομπογιές.

Μικρά μπολάκια με ζαχαρωτά
Αγοράστε μικρά ταπεράκια ή κουτάκια (ξεκινούν από 0.20 λεπτά το ένα) και γεμίστε τα με λιχουδιές.

Αγόρι-κορίτσι 6-8

Μολύβια, στυλό, τετράδια και γόμες
Πάντα ένα μολύβι, ένα στυλό και ένα τετράδιο είναι χρήσιμα.

Πορτοφολάκια
Ένα δωράκι αποκλειστικά για κορίτσια του πάρτι

Μπάλα
Ένα δωράκι αποκλειστικά για τα αγόρια του πάρτι

Πάντα να έχετε στο μυαλό σας και το θέμα του πάρτι. Πολλές φορές μπορείτε να σκεφτείτε κάποιο δώρο που να ταιριάζει με το πάρτι σας. Επίσης μεγάλο ρόλο παίζει και η εποχή του πάρτι. Το καλοκαίρι δεν μπορείτε να κάνετε για παράδειγμα δώρο ένα σκουφάκι ή ένα ζευγάρι γάντια και το χειμώνα δεν μπορείτε να κάνετε, ένα νεροπίστολο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved