Τι χρώμα έχουν επιλέξει οι σταρ της σόουμπιζ για τα παιδικά δωμάτια;

Πριν ετοιμάσετε το δωμάτιο του μωρού σας υπάρχουν πολλά που πρέπει να σκεφτείτε ξεκινώντας φυσικά από το βασικό χρώμα που θα έχει. Ίσως θα σας βοηθούσε η άποψη άλλων μαμάδων και μάλιστα διάσημων κυριών του Χόλιγουντ, οι οποίες ήδη έχουν παιδιά και εξηγούν τι τις έκανε να επιλέξουν το συγκεκριμένο χρώμα.

Τι χρώμα έχουν επιλέξει οι σταρ της σόουμπιζ για τα παιδικά δωμάτια;

Courteney Cox: Πράσινο για την Coco

«Μου θυμίζει λουλούδια και εξοχή γι'αυτό και είναι το αγαπημένο μου»

Το πράσινο αναφέρεται σε έναν άνθρωπο που θέλει πάντα να ακούει τους άλλους και να τους βοηθάει. Ένα πράσινο δωμάτιο μάλλον δίνει ασφάλεια και ποτέ δεν παύει να είναι της μόδας. Ξεφεύγετε έτσι και από το να είναι ροζ αν πρόκειται για κορίτσι ή γαλάζιο για το αν θα αποκτήσετε αγόρι.

Halle Berry: Μαύρο για τη Nahla

«Μου αρέσει πολύ ως βασικό χρώμα και ταιριάζοντάς του με το ροζ βγάζει ένα ωραίο συνδυασμό»

Το μαύρο σίγουρα ξενίζει ως επιλογή, αλλά αν χρησιμοποιηθεί σωστά ξεχωρίζει. Σε ένα κοριτσίστικο δωμάτιο, βάψτε μαύρη την κούνια με λίγες ροζ αποχρώσεις και σχέδια και βάλτε και λίγο λευκό. Είναι καλύτερο από το τον συνηθισμένο συνδυασμό καφέ με ροζ.

Julia Ormond: Γαλάζιο για τη Sophie

«Πάντοτε μου άρεσαν οι εξωτερικοί χώροι οπότε το γαλάζιο και το πράσινο μου δίνουν αυτή την αίσθηση»

Το γαλάζιο φαντάζει πάντα ως το ιδανικό δωμάτιο για ένα αγορίστικο δωμάτιο, όμως κάνει και για κοριτσίστικο. Με άλλες αποχρώσεις μαζί, με λίγο κίτρινο για παράδειγμα είναι ιδανικό.

Molly Ringwald: Κόκκινο για τους Roman, Adele και Matilda

«Μου αρέσουν οι τόνοι που θυμίζουν διαμάντια και συγκεκριμένα το κόκκινο, είναι πολύ δυνατό χρώμα»

Είναι ιδανικό κυρίως για δωμάτια αγοριών. Ένα σκούρο κόκκινο για παράδειγμα στην κούνια φωτίζει το δωμάτιο του εάν το συνδυάζετε με κάποιο άλλο απαλό χρώμα, ή άλλη απόχρωση του κόκκινου.

Nicole Kidman: Ροζ για τη Sunday Rose

«Το λάτρεψα από ένα φόρεμα που είχα βάλει στο παρελθόν στα Oscars»

Είναι από τα πιο κλασσικά, αλλά με διάφορες μίξεις και αποχρώσεις μπορείτε να φτιάξετε ένα δωμάτιο που δεν μοιάζει με κουφέτο. Υπάρχουν εξάλλου τόσα διαφορετικά ροζ χρώματα που μπορούν να φτιάξουν ένα έντονο ή ένα παλ χώρο για το μωρό σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved