Παγκόσμιο ρεκόρ: Έφηβος κατάφερε να λύσει τον κύβο του «Ρούμπικ» μέσα σε 5,25 δευτερόλεπτα!

Οι περισσότεροι άνθρωποι χρειάζονται πέντε δευτερόλεπτα για να καταλάβουν πως πρέπει να λύσουν τον κύβο του Ρούμπικ και ο έφηβος Κόλιν Μπερνς, κατάφερε να τον λύσει εξολοκλήρου.

Παγκόσμιο ρεκόρ: Έφηβος κατάφερε να λύσει τον κύβο του «Ρούμπικ» μέσα σε 5,25 δευτερόλεπτα!

Κατά τη διάρκεια του τελικού του διαγωνισμού του Κύβου του Ρούμπικ, το περασμένο Σάββατο στο γυμνάσιο Doylestown, στην Πενσυλβάνια, ο Μπερνς κατάφερε να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ για τη γρηγορότερη λύση του κύβου του Ρούμπικ (3x3x3), σε μόλις 5,25 δευτερόλεπτα. Το προηγούμενο ρεκόρ, κατείχε ο Mats Valk από την Ολλανδία, με χρόνο 5,55 δευτερόλεπτα .

Παρά το γεγονός ότι το αρχείο των παγκόσμιων ρεκόρ δεν έχει ακόμη ενημερωθεί.

Ένας εκπρόσωπος από τον παγκόσμιο οργανισμό Κύβου Ρούμπικ επιβεβαίωσε επίσημα ότι ο Μπέρνς έσπασε το ρεκόρ: «Παρά το γεγονός ότι αυτό το αποτέλεσμα δεν έχει ακόμη περαστεί στη βάση δεδομένων, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι αυτό είναι το νέο επίσημο παγκόσμιο ρεκόρ για τη λύση του κύβου του Ρούμπικ 3x3x3.

Ο νεαρός ανέβασε το βίντεο με τη λύση του κύβου στον προσωπικό του λογαριασμό στο youtube όπου μέσα σε μόλις 2 μέρες ξεπέρασε το 1.500.000 likes! Δείτε παρακάτω το εκπληκτικό βίντεο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved