Αφιέρωμα «Πώς μπορώ να μετατρέψω τον ελεύθερο χρόνο του παιδιού μου σε πηγή έμπνευσης αλλά ταυτόχρονα και διασκέδασης;»

Η καθημερινότητά σας μπορεί να είναι σκέτη τρέλα, πάντα όμως βρίσκεται έστω και λίγο χρόνο να περάσετε με το παιδί σας.

Αφιέρωμα «Πώς μπορώ να μετατρέψω τον ελεύθερο χρόνο του παιδιού μου σε πηγή έμπνευσης αλλά ταυτόχρονα και διασκέδασης;»

Οι δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε μαζί είναι πολλές, πώς όμως μπορείτε αξιοποιήσετε αυτό το χρόνο και να τον μετατρέψετε σε πηγή έμπνευσης, ηθικού διδάγματος και ταυτόχρονα, διασκέδασης;

Τα παιδιά λατρεύουν τα παιχνίδια, τα παραμύθια, τις παιδικές ταινίες και αν του προτείνετε να κάνετε κάτι από αυτά, αποκλείεται να σας αρνηθεί! Και εμείς μεγαλώσαμε με αγαπημένα παραμύθια τα οποία έχουμε ταυτίσει με διάφορες καταστάσεις ζωής και μας έχουν προσφέρει ηθικά διδάγματα που μας συνοδεύουν στις αποφάσεις μας, μέχρι και σήμερα.

---------------------------------y-y

Ένα παραμύθι που λατρεύουν όλοι, μικροί, μεγάλοι και όσα χρόνια και αν περάσουν είναι πάντα επίκαιρο και αγαπημένο, είναι ο Πινόκιο. Το μικρό, άτακτο αγόρι που ήταν φτιαγμένο από ξύλο και συνήθιζε να λέει ψέματα, κερδίζει τη σοφία μέσω των περιπετειών του που τελικά τον οδηγούν να γίνει πραγματικός άνθρωπος, ως επιβράβευση για τις καλές του πράξεις. Ο Πινόκιο είναι μία πολύ όμορφη ιστορία που μπορεί να διδάξει πολλά σε ένα παιδί. Ξεφεύγει από τα κλασικά παραμύθια, έχει πλούσια πλοκή και κρύβει πολλά μηνύματα για τη συμπεριφορά και τον χαρακτήρα του ανθρώπου. Το μικρό αγόρι, στο τέλος του παραμυθιού, εκτιμάει την αγάπη του μπαμπά του και τη ζωή που είχε πίσω στο σπίτι, συνειδητοποιεί τις συνέπειες του να λέμε ψέματα και τα παθήματά του, του μαθαίνουν ότι δεν πρέπει να εμπιστευόμαστε εύκολα τους ανθρώπους.

Είναι μία ιστορία που, όπως λατρέψαμε εμείς όταν ήμασταν παιδιά, έτσι θα τη λατρέψει και το μικρό σας! Και πλέον με τα κανάλια Novacinema και τον αποκωδικοποιητή NovaBox+ μπορείτε να επιλέξετε εσείς πότε θα δείτε την αγαπημένη σας ταινία Disney και να ζήσετε μία ολοκληρωμένη εμπειρία θέασης!

Και ειδικά ο Πινόκιο είναι η πλέον ιδανική, τόσο για τα παιδιά που την έχουν ξαναδεί όσο και για αυτά που τη βλέπουν για πρώτη φορά!

Καλή διασκέδαση!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved