Συμβουλές για να διοργανώσετε το τέλειο παιδικό πάρτι για τα πρώτα γενέθλια του μωρού σας!

Τα πρώτα γενέθλια του μωρού σας είναι μία πολύ ιδιαίτερη περίπτωση και θέλετε όλα να είναι στην εντέλεια! Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να διοργανώσετε το τέλειο παιδικό πάρτι και ακόμα και αν το μωρό σας δεν το θυμάται, θα μείνει σίγουρα αξέχαστο σε εσάς και τους καλεσμένους σας!

Συμβουλές για να διοργανώσετε το τέλειο παιδικό πάρτι για τα πρώτα γενέθλια του μωρού σας!

Οι ρυθμοί της καθημερινότητας ενδεχομένως να μην σας αφήνουν όσο χρόνο θα θέλατε να διαθέσετε για την οργάνωση ενός πάρτι. Επιλέξτε το μέρος και τα υπόλοιπα είναι θέμα οργάνωσης!

1. Επιλέξτε το θέμα του πάρτι
Είναι το πρώτο βήμα και ίσως το πιο καθοριστικό! Το παιδί σας είναι πολύ μικρό για να επιλέξει το ίδιο το θέμα, οπότε θα πρέπει να το κάνετε εσείς για αυτό! Για ένα αγορίστικο πάρτι το θέμα μπορεί να είναι εμπνευσμένο από κάποιο κινούμενο σχέδιο ή από ο αγαπημένο παιχνίδι του μικρού σας. Έχετε πολλές επιλογές όπως αγαπημένους υπερήρωες, ποδοσφαιρικές ομάδες και φυσικά τον αγαπημένο Μickey Mouse και την παρέα του!

1birthdaybooy

Για ένα κοριτσίστικο παιδικό πάρτι, το πιο συνηθισμένο θέμα είναι «Πριγκίπισσα». Και γιατί όχι, αφού άλλωστε η μικρή σας το αξίζει και με το παραπάνω. Ροζ και λευκά χρώματα, τιάρες και ρομαντικό mood είναι ό,τι πρέπει!

1birthday2girl

2. Οι προσκλήσεις
Αφού επιλέξετε το θέμα σειρά έχουν οι προσκλήσεις! Πολλοί από τους καλεσμένους σας θα είναι παιδιά, οπότε σκεφτείτε μία όμορφη και εντυπωσιακή πρόσκληση για να τους δώσετε!

3. Τα ρουχαλάκια
Μπορείτε να παίξετε με το ντύσιμο του εορτάζοντα ή της εορτάζουσας ανάλογα με το θέμα του πάρτι. Όπως και να έχει διαλέξτε κάτι όμορφο για εκείνη την ημέρα γιατί οι αμέτρητες φωτογραφίες θα υπάρχουν για μία ζωή!

1birtdayoutifit
1birthdaygirl

4. Η διακόσμηση
Οι λεπτομέρειες στη διακόσμηση θα κάνουν τη διαφορά! Ανάλογα με το θέμα που έχετε επιλέξει μπορείτε να κατασκευάσετε και μόνες σας λεπτομέρειες στη διακόσμηση τόσο του χώρου όσο και του μπουφέ. Μην ξεχάσετε τα μπαλόνια και τα πολλά χρώματα που τα παιδιά λατρεύουν τόσο πολύ!

5. Η τούρτα
Η τούρτα είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία του πάρτι. Ανάλογα με το θέμα, διαλέξτε μία εντυπωσιακή τούρτα που να αρέσει σε όσο το δυνατόν περισσότερους! Μπορείτε μαζί με την τούρτα να παραγγείλετε μπισκότα και cupcakes που να «ταιριάζουν» με την τούρτα και να προσφέρονται στο μπουφέ.

6. Τα φαγητά
Τα φαγητά εξαρτώνται από το αριθμό των καλεσμένων σας, από την εποχή και φυσικά από την ώρα και το μέρος. Υπάρχουν κάποια διαχρονικά αγαπημένα ορεκτικά για πάρτι που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι, όπως κεφτεδάκια, τοστάκια, πιτάκια, από εκεί και πέρα όμως είναι στη δική σας φαντασία να δημιουργήσετε νέες συνταγές και συνδυασμούς! Μπορείτε πάντα να παίξετε με τα χρώματα και τα υλικά και μην ξεχνάτε το θέμα που έχετε επιλέξει!

1birthdayfood2

7. Οι δραστηριότητες
Ένα παιδικό πάρτι απαραίτητα έχει δραστηριότητες για παιδιά! Μπορείτε να προσλάβετε κάποιον animater ή και να διοργανώσετε εσείς τα δικά σας παιχνίδια. Οριοθετήστε τον χώρο που θα είναι για παιχνίδι, εφοδιαστείτε με παιχνίδια κατάλληλα για διάφορες ηλικίες, για αγόρια και κορίτσια και φυσικά με την απαραίτητη μουσική!

8. Τα δωράκια
Μία πολύ όμορφη ιδέα είναι να δώσετε στους καλεσμένους σας μικρά συμβολικά δωράκια όταν θα φεύγουν. Δεν είναι ανάγκη να είναι κάτι ακριβά, αρκεί να είναι έξυπνα και σύμφωνα με το θέμα.

9. Η κάμερα
Μην ξεχάσετε να καταγράψετε τα πρώτα γενέθλια του μωρού σας, την πρώτη τούρτα, τα πρώτα κεράκια, όλα! Τραβήξτε όσο το δυνατόν περισσότερες φωτογραφίες και φυσικά βίντεο τη στιγμή που σβήνει τα κεράκια!

Ακολουθήστε τα παραπάνω και το πάρτι σας θα έχει βέβαιη επιτυχία!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved