Τα διάσημα μωρά της ροκ!

Κατά καιρούς τα μωρά πρωταγωνίστησαν στα εξώφυλλα δίσκων βινιλίου που έγιναν μεγάλες επιτυχίες από κορυφαία συγκροτήματα του πλανήτη.

Τα διάσημα μωρά της ροκ!

Ίσως το πιο δημοφιλές "μωρό" της rock, είναι ο 20χρονος σήμερα, Spencer Eldin, που είχε φωτογραφηθεί στο εξώφυλλο του ιστορικού album "Nevermind" των Nirvana όταν ήταν ακόμα μερικών μηνών σε ηλικία. Την ιδέα είχε ο Kurt Cobain και συμφώνησε απόλυτα μαζί του ο καλλιτεχνικός διευθυντής Robert Fisher. Από τότε ξεκίνησε μία σειρά τέτοιων φωτογραφήσεων για άλμπουμ με μωρά που έγιναν διάσημα μέσα από τη ροκ. Ανάμεσά τους το μωρό στο άλμπουμ Papa Roach "Lovehatetragedy" το 2002. Όπως και το μωρό στο άλμπουμ "Seventeen Days των 3 Doors Down ή το "Ten 13" που κυκλοφόρησε το 2000 του Sammy Hagar.

Τέλος έγινε διάσημο το μωρό-αγγελούδι που καπνίζει τσιγάρο στο εξώφυλλο του album "1984" των Van Halen. Πιο πρόσφατο, το 2009 το άλμπουμ των Morrissey "Years Of Refusal" όπου στο εξώφυλλο ο Mozfather κρατάει τον μικρό Sebastien Pesel Browne, γιο του επί χρόνια βοηθού του, Charlie Browne, που γνώρισε την μαμά του Sebastien σε μια συναυλία του Morissey στην Βοστώνη. Το πιο παλιό άλμπουμ με μωρό στην ιστορία της μουσικής βιομηχανίας ήταν αυτό που πόζαρε μαζί με τον Paul McCartney στο άλμπουμ "McCartney" το 1970.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved