Μοναδικό! Αυτοί οι γονείς έκαναν τατουάζ τα σημάδια της κόρης τους για να μη νιώθει διαφορετική!

Έχετε ένα όμορφο μικρό κορίτσι που στα μάτια σας είναι τέλειο και αψεγάδιαστο. Έκτος από ένα πράγμα. Όχι ότι σας νοιάζει, αλλά έχει μικρά κόκκινα σημάδια εκ γενετής στο αριστερό της πόδι. Μάλιστα αυτό είναι που την κάνει μοναδική!

Μοναδικό! Αυτοί οι γονείς έκαναν τατουάζ τα σημάδια της κόρης τους για να μη νιώθει διαφορετική!

Αλλά ας παραδεχτούμε κάτι. Κάπου, κάποια στιγμή, κάποιοι κακόβουλοι ή καλοθελητές θα κοροϊδέψουν αυτό το παιδί για τα σημάδια του. Για το μοναδικό πράγμα που θα το κάνει ξεχωριστό. Και ξέρετε ότι δεν θα μπορείτε να το αποφύγετε, γιατί ο κόσμος είναι κακός. Τι θα κάνατε λοιπόν για να μη νιώθει άσχημα η κόρη σας; Για να μην νιώθει ότι είναι η μόνη διαφορετική;

-0oinjm

Αυτό που έκαναν και αυτοί οι δύο γονείς στη Βρετανία. Η Τάνια και ο Άνταμ Φίλιπς, είχαν αποφασίσει κάποια στιγμή να κάνουν ένα ίδιο τατουάζ στο πόδι τους, απλά δεν είχαν καταλήξει στο σχέδιο, μέχρις ότου παρατήρησαν ότι ο κόσμος κοιτούσε παράξενα τα πόδια της 18 μηνών κόρης τους Χάνεϊ.

------------0987654e 1

Αυτός ήταν και ο λόγος που αποφάσισαν το τατουάζ που θα έκαναν να ήταν κόκκινα σημάδια, πανομοιότυπα όπως εκείνα της μικρής τους. Η Τάνια, μαμά της Χάνεϊ είπε, «Θέλαμε η κόρη μας να νιώθει περήφανη όταν μεγαλώσει για τα σημάδια της και όχι ντροπή!».

------------0987654e 3

Όταν η μικρή είδε τα τατουάζ χαμογέλασε και ακούμπησε με το ένα της χέρι το πόδι της μαμάς και με το άλλο το δικό της. Οι δύο γονείς δηλώνουν πως αυτή ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved