Πάσχα 2015: Οδηγός επιβίωσης στο χωριό, τι πρέπει να πάρετε μαζί σας!

Το Πάσχα πλησιάζει και οι περισσότεροι από εμάς έχουμε κανονίσει να πάμε στο σπίτι στο χωριό, στην εξοχή.

Πάσχα 2015: Οδηγός επιβίωσης στο χωριό, τι πρέπει να πάρετε μαζί σας!

Ειδικά αν έχουμε και παιδί, εκείνο θα τρελαθεί καθώς θα φύγει από την πόλη και θα έρθει κοντά στη φύση που δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο.
Ωστόσο όσοι από εσάς έχετε σπίτι σε χωριό, ξέρετε ότι σας περιμένουν αρκετές δουλειές αυτές τις μέρες. εμείς θα σας δώσουμε τις συμβουλές μας για το πώς πρέπει να είστε και τι θα ήταν καλό να κάνετε, κι αν επιθυμείτε, τις ακολουθείτε!

• Κάντε μία λίστα για το τι πρέπει να ψωνίσετε για το πασχαλινό τραπέζι. Λόγω της οικονομικής κρίσης, περιοριστείτε στα απαραίτητα.
• Αναλόγως με το χωριό, υπάρχουν και οι «κανόνες» του. Δηλαδή πρέπει να προσέχετε πώς θα μιλήσετε και τι θα φορέσετε για να μην προκαλέσετε σχόλια. Έτσι κι αλλιώς εσείς είστε οι επισκέπτες κι οι υπόλοιποι είναι οι κάτοικοι.
• Επειδή θα μαζευτούν οι συγγενείς και με μερικούς από εσάς δεν τα πάνε καλά, καλό είναι να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να μη συμμετέχετε σε συζητήσεις που ξέρετε αρχικά ότι θα καταλήξουν σε καυγά.
• Βάλτε όρια στους παππούδες και στις γιαγιάδες όσον αφορά στο παιδί σας το οποίο έχει το δικό του πρόγραμμα. Προσπαθήστε να τους πείσετε ότι το να του κάνουν όλα τα χατίρια δε θα είναι καλό για εκείνο.
• Πάρτε μαζί σας μπόλικα παιχνίδια, καθώς τις μέρες αυτές τα παιδιά βαριούνται σχετικά εύκολα μιας και δεν έχουν σχολείο. Οπότε για να γλιτώσετε την γκρίνια, απασχολείστε τους είτε με επιτραπέζια παιχνίδια είτε με βόλτα στην εξοχή.
• Βάψτε τα αυγά μαζί τους και φτιάξτε κουλουράκια!

Καλό Πάσχα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved