Μπόμπα «κάμπια» για παιδικό πάρτι!

Εμείς εδώ στο mothersblog ποτέ δεν θα σας δώσουμε συνταγή που δεν έχουμε δοκιμάσει. Για αυτό να είστε σίγουροι και σίγουρες! Σήμερα θα σας πούμε πώς να φτιάξετε αυτή τη διαφορετική μπόμπα για το παιδικό πάρτι του παιδιού σας. Αφού μπορέσαμε να την φτιάξουμε εμείς σίγουρα μπορείτε και εσείς και είναι πανεύκολη.

Μπόμπα «κάμπια» για παιδικό πάρτι!

Η μόνη διαφορά της από τις κλασσικές μπόμπες; Είναι ότι αυτή είναι σε σχήμα κάμπιας. Εμείς βρήκαμε την συνταγή, (θα δείτε και την αρχική φωτογραφία) και την φτιάξαμε για να σας αποδείξουμε ότι είναι εύκολο!

98475203475

Τι θα χρειαστείτε
1 μεγάλο πακέτο ψωμί του τοστ
Ζαμπόν για τοστ
Τυρί για τοστ
Μία ντομάτα
Ελιές χωρίς κουκούτσια
1 πράσινη πιπεριά

Εκτέλεση
Θα πάρετε ένα ποτήρι και θα το χρησιμοποιήσετε σαν κουπάτ!
Με αυτό τον τρόπο θα κόψετε το ψωμάκι σας σε στρογγυλό ομοιόμορφο σχήμα. Αν κόψετε προσεκτικά από την κάθε φέτα θα βγάλετε δύο στρογγυλά κομμάτια.
Το ίδιο θα κάνετε με το τυρί και το ζαμπόν. Μετά θα συναρμολογήσετε κατά βούληση. Δηλαδή ή μόνο ζαμπόν ή τυρί εναλλάξ ή ζαμπόν και τυρί μαζί σε κάθε σαντουιτσάκι.
Αφού τα στήσετε στην πιατέλα σας όπως στην φωτογραφία, θα πλύνετε την ντομάτα και θα την βάλετε στην αρχή. Θα κόψετε με ένα μαχαιράκι σε οβάλ σχήμα λίγη πιπεριά και λίγο τυρί και με οδοντογλυφίδες που θα έχετε βάλει στην ντομάτα θα στηρίξετε τα μάτια σας και την μυτούλα.
Για τις κεραίες θα κόψετε πιπεριά και θα την περάσετε σε μια οδοντογλυφίδα όπου θα τις στηρίξετε στην κορυφή της ντομάτας!
Τελειώστε με ελιές για ποδαράκια αριστερά και δεξιά της μπόμπας σας.

7c51cf1922327361cb5223077726df18 L

Το αποτέλεσμα όπως βλέπετε είναι εντυπωσιακό και αφού τα καταφέραμε εμείς, μπορείτε και εσείς!

TIPS: α) Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τυριά και αλλαντικά της επιλογής σας.
β) Αντί για μόνο άσπρο ψωμί μπορείτε να βάλετε και σίκαλης κάνοντας χρωματική εναλλάξ διαφορά.
γ) Μπορείτε να βάλετε βούτυρο ή μαγιονέζα μέσα στα σαντουιτσάκια.
δ) Τα ψωμάκια που θα σας περισσέψουν από το κόψιμο με το κουπάτ, μπορείτε να τα μουσκέψετε και να τα βάλετε στα μπιφτέκια σας για να είναι πιο αφράτα. Και όσο για τα περισσεύματα από το ζαμπόν και το τυρί, μπορείτε εύκολα να τα βάλετε πάνω σε μια πίτσα, έτσι τίποτε δεν θα πάει χαμένο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved