Santa Claus Alert: Τα special gifts που θα ενθουσιάσουν τα μικρά μας τα φετινά Χριστούγεννα

Δεν υπάρχει καλύτερος Άγιος Βασίλης από τη μαμά και τον μπαμπά!

Μαργαρίτα Νικολάου
Santa Claus Alert: Τα special gifts που θα ενθουσιάσουν τα μικρά μας τα φετινά Χριστούγεννα
Dimitris Skordas Photography

Η 25η Δεκεμβρίου είναι μόλις λίγες ημέρες μακριά. Τα Χριστούγεννα γιορτάζονται σε όλο τον κόσμο με χαρά, κέφι και φυσικά πολλά δώρα.

Τα παιδιά περιμένουν πώς και πώς την περίοδο των Χριστουγέννων μιας και γνωρίζουν πολύ καλά ότι θα λάβουν πολλά δώρα. Γράφουν από νωρίς το γράμμα τους στον Άγιο Βασίλη και ανυπομονούν να βρουν κάτι από αυτά που ζήτησαν κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Και μπορεί να ζητούν ένα συγκεκριμένο δώρο από τον Άγιο Βασίλη, εσείς όμως μπορείτε να διπλασιάσετε τη χαρά τους, κάνοντάς τους μια όμορφη έκπληξη που δεν την περιμένουν.

Τι θα μπορούσατε να κάνετε δώρο στα παιδιά σας; Για να σας βοηθήσω έκανα μία γρήγορη έρευνα αγοράς στο αγαπημένο μου The Mall Athens.

Εκπαιδευτικά παιχνίδια για παιδιά προσχολικής ηλικίας

Σίγουρα τα παιδιά θα λάβουν πολλά παιχνίδια για δώρο. Εγώ όμως θα σας προτείνω εκπαιδευτικά παιχνίδια που βοηθούν στην ανάπτυξη όλων των αισθήσεων των παιδιών, σαν αυτά που βρήκα στο LEGO® Store και το ELC.

Mall_Mothersblog_17.jpg

LEGO® Store, στον τρίτο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6100780

ELC, στον πρώτο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 2106300366

Δώρο ρούχα για αγόρια και κορίτσια

Τα ρούχα είναι πάντα μια καλή επιλογή και ποτέ δεν είναι αρκετά. Μπορείτε, λοιπόν, να αγοράσετε εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα φορέματα στα κορίτσια, όμορφα και στιλάτα ρούχα στα αγόρια ή ακόμη ένα μπουφάν για καθημερινές και εντυπωσιακές εμφανίσεις στις βόλτες ή το σχολείο.

Εγώ στη βόλτα μου βρήκα ένα υπέροχο γιορτινό outfit για αγόρια στο κατάστημα DPAM, ένα λαμπερό κόκκινο φόρεμα για κορίτσια στο Matou France και ένα άκρως εντυπωσιακό μπουφάν στο κατάστημα United Colors of Benetton.

DPAM, στον πρώτο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6106795

Matou France, στον πρώτο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6179229

United Colors of Benetton, στον πρώτο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6108086

Τα πρώτα Χριστούγεννα του μωρού

Τα πρώτα Χριστούγεννα του μωρού πάντα είναι ξεχωριστά για όλη την οικογένεια. Μπορεί το μικρό σας αγγελούδι να μην είναι σε θέση να ζητήσει ακόμη κάποιο δώρο από τον Άγιο Βασίλη, όμως εσείς μπορείτε να απαθανατίσετε αυτήν την ιδιαίτερη περίοδο, ντύνοντάς το και φωτογραφίζοντάς το με τη στολή του Άγιου Βασίλη. Θα τη βρείτε στο κατάστημα Mothercare.

Mothercare, στον πρώτο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6300366

Παπούτσια για μικρά και μεγάλα παιδιά

Ένα υπέροχο δώρο για τα παιδιά είναι τα παπούτσια. Παπούτσια που θα μπορούν να φορούν κάθε ώρα μέσα στην ημέρα. Στο κατάστημα Vans με εντυπωσίασε ένα ζευγάρι βρεφικά παπούτσια, ιδανικά για τα πρώτα βήματα των παιδιών και ένα ζευγάρι μποτάκια Geox, για μεγαλύτερα παιδιά.

Vans, στον πρώτο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6198418

Geox, στον πρώτο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 211 1088152

Φέτος, όλη η μαγεία των Χριστουγέννων βρίσκεται στo The Mall Athens, με ξεχωριστές εορταστικές εμπειρίες για όλη την οικογένεια, καθώς στο Χριστουγεννιάτικο Παγοδρόμιο Santa’s Ice Rink, οι επίδοξοι πατινέρ μοιράζονται μοναδικές στιγμές με τα παιδιά ή τους φίλους.

_D4A5426.jpg

Φορέστε τα παγοπέδιλά σας, κλείστε τη θέση σας σήμερα σκανάρωντας τον QR κωδικό ή μπαίνοντας στο ακόλουθο link και ζήστε τη μαγεία των Χριστουγέννων. Επιπλέον, στο Christmas Escape Room στο επίπεδο 3 του εμπορικού κέντρου το παιχνίδι ξεκινάει και οι παίχτες θα κληθούν μαζί με το ξωτικό, να ανακαλύψουν όλα τα στοιχεία για να βρουν και να σώσουν τον Άι Βασίλη.

_D4A2448.jpg

Περισσότερες Πληροφορίες στο www.themallathens.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved