PLAYMOBIL 1.2.3: Γιατί να τα επιλέξουμε για τα μωρά μας;

Αν γυρίσουμε τον χρόνο πίσω, πολύ γρήγορα θα έρθουν στο μυαλό μας τα παιδικά μας χρόνια και οι ατελείωτες ώρες παιχνιδιού.

PLAYMOBIL 1.2.3: Γιατί να τα επιλέξουμε για τα μωρά μας;

Και αυτό, διότι από όταν θυμόμαστε τον εαυτό μας ή και… λίγο νωρίτερα, το παιχνίδι, η χαρά, το γέλιο και η ξενοιασιά ήταν έννοιες ταυτισμένες με την ημέρα μας ολόκληρη!

Και μπορεί τότε να μην ήταν ξεκάθαρος ο λόγος που το παιχνίδι ήταν όλα όσα αναζητούσαμε, φτάνοντας όμως στο σήμερα, αναγνωρίζουμε την πολύπλευρη αξία του παιχνιδιού στη ζωή των παιδιών. Βλέπεις, το παιδί και το παιχνίδι είναι άμεσα συνδεδεμένα τόσο για την ανάπτυξη όσο ακόμα και για την έκφραση του παιδιού, σχετικά με όλα όσα αισθάνεται, ακόμα και σε πολύ μικρές ηλικίες, που δεν το βοηθάει η χρήση της γλώσσας.

Αρκεί, φυσικά, το παιχνίδι να δημιουργεί τις απαραίτητες προϋποθέσεις, όχι μόνο για τη διασκέδαση, αλλά και για την ανάπτυξη του παιδιού σε όλους τους τομείς: Αυτό ακριβώς επιτυγχάνεται μέσα από τα αγαπημένα και διαχρονικά παιχνίδια PLAYMOBIL 1.2.3, που δίνουν την ευκαιρία στο παιδί να εξελίσσεται κάθε ημέρα, προσφέροντάς του νέες επιλογές.

Παιχνίδια κατάλληλα για παιδιά προσχολικής ηλικίας

Οι σύγχρονες μανούλες γνωρίζουμε πολύ καλά πως το παιχνίδι είναι ίσως το πιο σημαντικό «κομμάτι» της ζωής των παιδιών μας, ήδη από τη βρεφική ηλικία έως ακόμα και την εποχή της ενηλικίωσής τους!

Και αυτό, διότι ιδίως κατά τα πρώτα χρόνια της ζωής ενός παιδιού, το παιχνίδι είναι η μόνη απασχόληση, που παίζει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξή του. Επομένως, εμείς οι μαμάδες οφείλουμε να προσφέρουν στην καθημερινή ρουτίνα των μικρών μας, διαχρονικά και ποιοτικά παιχνίδια, που εγγυώνται να βοηθήσουν τα παιδιά να κάνουν τα πρώτα τους «βήματα» σε όλους τους τομείς με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο.

Τα PLAYMOBIL 1.2.3 έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν τα μικρά παιδιά να εξελίσσονται μέσα από το παιχνίδι, ειδικά κατά την προσχολική ηλικία, μιας και είναι κατάλληλα για ηλικίες ενός έως τεσσάρων ετών. Μάλιστα, είναι ειδικά σχεδιασμένα, ώστε να βοηθούν τα παιδιά να αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους και να ανακαλύπτουν κάθε φορά έναν καινούργιο κόσμο, γεμάτο εμπειρίες και συναισθήματα. Έτσι, μέσα από τα τρία μαθησιακά επίπεδα της PLAYMOBIL 1.2.3: Easy Start, First Challenge και Little Expert, τα παιδιά ασχολούνται με τα αντίστοιχα παιχνίδια, για την ανάπτυξη των απλών ή πιο σύνθετων δεξιοτήτων τους.

Για παράδειγμα, είτε επιλέξουμε τη Διασκέδαση στη Φάρμα από το πρώτο επίπεδο έτσι ώστε να ενισχύσουμε την αντίληψη του μικρού μας, είτε τον Φορτωτή Εκσκαφέα από το δεύτερο στάδιο που συμβάλλει στην ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων του ή το Σετ Τρένου 1.2.3 με ζωάκια και επιβάτες από το τρίτο επίπεδο που εστιάζει σε πιο σύνθετες δράσεις, ένα είναι το σίγουρο: Ο μικρός εξερευνητής της οικογένειας θα λατρέψει το παιχνίδι και σταδιακά θα αναπτύξει τόσο τις κινητικές όσο και τις συναισθηματικές του δεξιότητες.

Άλλωστε, τα τρία στάδια ανάπτυξης δεξιοτήτων στα οποία χωρίζεται το σύστημα παιχνιδιού PLAYMOBIL 1.2.3, έχουν στόχο να προσφέρουν στα παιδιά το κατάλληλο παιχνίδι για την κατάλληλη περίοδο ανάπτυξής. Μάλιστα, όλα τα σετ παιχνιδιού 1.2.3 είναι σχεδιασμένα ανάλογα με τις ικανότητες των παιδιών, έτσι ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το ιδανικό παιχνίδι για τα μικρά σας, για να τα βοηθήσετε να καλλιεργήσουν τις δεξιότητές τους.

Το παιδί γίνεται μέρος του μαγικού κόσμου της Disney

Φυσικά, δεν υπάρχει παιδί που από τα πρώτα του «βήματα» δεν θα λατρέψει παιχνίδια, τα οποία είναι εμπνευσμένα από τον μαγικό κόσμο της Disney και συγκεκριμένα από τον Mickey Mouse και τον Winnie the Pooh. Η πλούσια συλλογή παιχνιδιών PLAYMOBIL 1.2.3 x Disney, θα κάνει τα μικρά μας να γελάνε από ευτυχία κι εμείς δεν θα βλέπουμε την ώρα να παίξουμε μαζί τους!

Αλήθεια, ποια θα είναι η δική μας επιλογή; Το δεντρόσπιτο του Γουίνι, όπου ο Γουίνι και ο Πίκλετ ενθαρρύνουν τα παιδιά να δημιουργήσουν τις δικές τους ιστορίες μέσα από ένα παιχνίδι ρόλων, Ο Γουίνι και ο Τίγρης στον Μελισσόκηπο, χάρη στο οποίο τα παιδιά ανακαλύπτουν μέσα από λεπτές κινήσεις πως η σπηλιά του Τίγρη είναι το τέλειο μέρος για κρυψώνα και η τσουλήθρα είναι το αγαπημένο παιχνίδι του Γουίνι ή Διασκέδαση στα σύννεφα με τον Μίκυ και τη Μίνι Μάους, όπου τα πιο μικρά παιδιά έχοντας παρέα τους αγαπημένους τους ήρωες αναπτύσσουν τις δεξιότητες τους με διάφορους τρόπους μέσα από συνδυασμούς που ενεργοποιούν τη δημιουργική σκέψη;

Ό,τι κι αν επιλέξουμε, είναι βέβαιο πως θα αφεθούμε και πάλι στη μαγεία της Disney, όπως όταν ήμασταν παιδιά…

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των διαχρονικών και ποιοτικότερων παιχνιδιών της PLAYMOBIL, είναι που τα έχουν κάνει «Νο1» στις προτιμήσεις κάθε νέας μαμάς. Ανακαλύπτουμε σήμερα τη σειρά παιχνιδιών PLAYMOBIL 1.2.3 και PLAYMOBIL 1.2.3 x Disney και δίνουμε όλα τα διασκεδαστικά εφόδια στα μικρά μας να μεγαλώσουν και να αναπτυχθούν, έτσι όπως αξίζει σε κάθε παιδί: Μέσα από το ατελείωτο παιχνίδι!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved