Ο πιο εύκολος τρόπος για να μείνουν οι ψείρες μακριά από το κεφαλάκι του μικρού σου

Οι ψείρες είναι το «πρόβλημα» που μας επισκέπτεται κάθε χρόνο, μαζί με την επιστροφή στα θρανία. Τα παιδάκια μας κάθονται δίπλα δίπλα, παίζουν και γελούν,  σκύβουν πάνω από την ίδια κασετίνα, ακουμπούν τα πράγματά τους αλλά και τα κεφαλάκια τους!

Ο πιο εύκολος τρόπος για να μείνουν οι ψείρες μακριά από το κεφαλάκι του μικρού σου

Κάπως έτσι και άθελά τους, δημιουργούν το ευνοϊκότερο περιβάλλον ώστε οι ψείρες να επεκτείνονται από το ένα κεφαλάκι στο άλλο και σύντομα το… πάρτι αυτών των απρόσκλητων επισκεπτών να μεταδίδεται σε ολόκληρη την τάξη!

Η αγωνία κάθε μαμάς που βλέπει το παιδικό χεράκι να σηκώνεται και να ξύνει το κεφαλάκι ανησυχητικά συχνά, είναι το πώς θα απαλλαγεί αποτελεσματικά από τους «εισβολείς». Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως συχνά, το να κολλάει ψείρες το ένα αδερφάκι, σημαίνει πως πολύ γρήγορα μπορεί να έχει και το άλλο ή και οι δύο γονείς μαζί, σε ένα πραγματικά άβολο ντόμινο για όλους.

Πώς θα αντιμετωπίσουμε όμως αυτό το πρόβλημα που συναντάμε οι μαμάδες, ειδικά στην αρχή της σχολικής χρονιάς, όταν οι ψείρες στοχεύουν τα παιδικά κεφαλάκια; Η απάντησή μας είναι μία: Η αντιφθειρική σειρά Lice Free της FREZYDERM

lice free set and rep spray - 1

Η αντιμετώπιση των πιο ανεπιθύμητων «επισκεπτών»

Το Lice Free Set* είναι η ειδική αγωγή για την εξάλειψη των ψειρών με σύστημα που περιλαμβάνει εξειδικευμένο σαμπουάν, δραστική λοσιόν, ειδική χτένα. Δεν περιέχει τοξικά βιοκτόνα, είναι αποτελεσματικό, ασφαλές, γρήγορο και εύκολο στην χρήση.

Αμέσως μόλις εντοπίσουμε ψείρα στο κεφαλάκι του παιδιού μας, είναι καλό να επέμβουμε, στο πρώτο στάδιο χρησιμοποιώντας το σετ. Ψεκάζουμε τη λοσιόν στα μαλλιά, ιδιαίτερα κοντά στις ρίζες, αποφεύγοντας την περιοχή του προσώπου. Κάνοντας ελαφρύ μασάζ και αφήνουμε τη λοσιόν να δράσει για περίπου 30 με 40 λεπτά. Στη συνέχεια, χτενίζουμε προσεκτικά με την ειδική χτένα. Απομακρύνουμε τα ζωύφια, τις κόνιδες και καθαρίζουμε προσεκτικά την χτένα.

Στο δεύτερο στάδιο, λουζόμαστε κανονικά με το σαμπουάν του Lice Free Set, αφήνοντάς το να δράσει για 3 λεπτά και ξεπλένουμε προσεκτικά.

lice free set - 1

Η αγωγή επαναλαμβάνεται καθημερινά επί 4-5 συνεχείς ημέρες. Συνιστάται να γίνεται έλεγχος του τριχωτού της κεφαλής και να επαναλάβουμε τη θεραπεία την 7η, 10η και 14η ημέρα, καθώς οι ψείρες είναι… υπομονετικές και τυχόν αυγά τους που έχουν παραμείνει, ενδέχεται να εκκολαφθούν αργότερα.

Πρόληψη και συνέπεια για να μην χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε τις ψείρες!

Χρησιμοποιούμε καθημερινά την προληπτική άοσμη αντιφθειρική λοσιόν ενισχυμένης δράσης Lice Rep Extreme Spray** που χαρίζει στην τρίχα απαλότητα και λάμψη, χωρίς να λαδώνει. Ψεκάζουμε τα μαλλάκια του παιδιού κοντά στο δέρμα της κεφαλής, ξεκινώντας από τον αυχένα και την περιοχή πίσω από τα αυτιά. Μερικά δευτερόλεπτα δηλαδή, κάθε πρωί, αρκούν για να δρούμε προληπτικά.

lice-frezyderm-4.png

Οι ψείρες είναι οι πιο ενοχλητικοί «επισκέπτες» για τα μικρά μας κι εμείς θέλουμε να απαλλαγούμε από αυτές. Η FREZYDERM μεριμνά για τα ξέγνοιαστα κεφάλια των παιδιών μας κι εμείς έχουμε πάντα στο σπίτι τα δύο ειδικά σχεδιασμένα αντιφθειρικά προϊόντα της για παιδιά – και καλή σχολική χρονιά!

Untitled.jpg

*Ιατροτεχνολογικό προϊόν. Να διαβάζετε πάντα την ετικέτα και τις πληροφορίες για το προϊόν πριν από τη χρήση. Συμβουλευθείτε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας.

**Χρησιμοποιείτε το Lice Rep Extreme Spay με ασφαλή τρόπο. Να διαβάζετε πάντα την ετικέτα και τις πληροφορίες για το προϊόν πριν από τη χρήση.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved