Summer after school: Τα items για να δημιουργήσεις για το μικρό σου το καλοκαίρι που ονειρεύεται

Από όταν έκλεισαν τα σχολεία για καλοκαίρι, το μικρό σου δεν έχει κάτσει στιγμή!

Summer after school: Τα items για να δημιουργήσεις για το μικρό σου το καλοκαίρι που ονειρεύεται

Η summer after school περίοδος είναι μία ευκαιρία να γεμίσει «μπαταρίες», να κάνει νέους φίλους, να συλλέξει μοναδικές εμπειρίες που θα κάνουν το καλοκαίρι του αξέχαστο.

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα του μικρού σου είναι περιπετειώδες και διασκεδαστικό, αφού περνάει τις μέρες του στη θάλασσα, το σπίτι του παππού, την παιδική χαρά, το πάρκο.

Αν θέλεις, λοιπόν, το μικρό σου να συνεχίσει να απολαμβάνει ημέρες απόλυτης ανεμελιάς, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να του χαρίσεις όλα όσα χρειάζεται, ώστε να ζήσει το συναρπαστικό καλοκαίρι που ονειρεύεται.

Στον ολοκληρωμένο οδηγό αγορών που έχουμε ετοιμάσει, σου παρουσιάζουμε τα items που ανακαλύψαμε στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos, δηλαδή τις προσθήκες που είναι must για κάθε παιδί πριν, μετά αλλά και κατά τη διάρκεια των διακοπών του.

Το μαγιό που προσφέρει άνεση και ελευθερία κινήσεων

Ένα άνετο μαγιό είναι αναγκαίο για να απολαύσει ένα παιδί την εξόρμηση στην παραλία. Όταν το σχέδιο του μαγιό είναι άνετο, επιτρέπει στο παιδί να παίζει ελεύθερο, χωρίς να το περιορίζει. Ένα τέτοιο μαγιό μπορείς να βρεις στο κατάστημα United Colors of Benetton.

cosmos1.jpg

Ένα σωσίβιο γιλέκο που βοηθά το παιδί να ξεθαρρέψει με τη θάλασσα

Αν το παιδί σου δεν έχει τελειοποιήσει τις ικανότητές του στην κολύμβηση ή απλώς, διστάζει να απολαύσει τη θάλασσα, μπορείς να του προσφέρεις ένα γιλέκο θαλάσσης Barbie από υλικό neoprene, το οποίο κλείνει στο μπροστινό μέρος με φερμουάρ και βέλκρο. Είναι ένα αξεσουάρ που «αγκαλιάζει» το παιδί και του προσφέρει ένα αίσθημα ασφάλειας, ώστε να ξεπεράσει τον φόβο του, να «χτίσει» την αυτοπεποίθησή του και να ξεθαρρέψει με το νερό. Θα το βρεις στο κατάστημα Comfuzio.

cosmos2.jpg

Εναλλακτικά, ένα εξίσου πρακτικό σωσίβιο γιλέκο μπορείς να βρεις και στο κατάστημα Public. Το συγκεκριμένο αξεσουάρ κολύμβησης έχει ρυθμιζόμενο ιμάντα που προσφέρει τέλεια εφαρμογή στο σώμα του παιδιού, ενώ έχει λάβει πιστοποιήσεις ασφαλείας. Ποιο από τα δύο θα επιλέξεις; Αυτή είναι μία απόφαση που θα πάρει το μικρό σου.

cosmos3.jpg

Ένα passe-partout λευκό μπλουζάκι με κρόσια για κάθε summery περίσταση

Η μικρή σου ψήλωσε αρκετά μέσα στον χειμώνα και χρειάζεται μερικά νέα καλοκαιρινά σύνολα; Να ξέρεις πως στο κατάστημα Sfera θα βρεις ένα στυλάτο λευκό μπλουζάκι με κρόσια, στολισμένο με ένα χαριτωμένο ανάγλυφο σχέδιο, δηλαδή ένα ρούχο που ταιριάζει με βερμούδες, φούστες και σορτσάκια, κάνοντας level up σε κάθε της look.

cosmos4.jpg

Ένα μαγιό βερμούδα για μικρούς, τολμηρούς θαλάσσιους εξερευνητές

Μεγαλώνεις έναν μικρό, τολμηρό εξερευνητή ο οποίος μετατρέπει κάθε επίσκεψη στην παραλία σε μία οικογενειακή περιπέτεια; Τότε, ένα comfy και αεράτο μαγιό βερμούδα από το κατάστημα Energiers είναι το key ρούχο που θα τον συνοδεύει με μοναδικό στυλ σε κάθε υποβρύχια αποστολή. Πρόκειται για ένα μαγιό με ελαστική, ρυθμιζόμενη μέση, το οποίο κυκλοφορεί σε δύο σούπερ cool, χρωματιστά σχέδια.

cosmos5.jpg

Μία χρωματιστή και απαλή πετσέτα θαλάσσης για μετά το πλατσούρισμα

Σύμφωνα με έναν άγραφο «κανόνα», στις οικογενειακές εξορμήσεις στην παραλία κάθε μέλος πρέπει να φέρει μαζί του τη δική του πετσέτα. Και να είσαι σίγουρη πως στο κατάστημα H&M θα βρεις την πιο cute πετσέτα θαλάσσης για το μικρό σου, ένα απαραίτητο αξεσουάρ που θα εμπλουτίσει με αισιόδοξα χρώματα το φετινό καλοκαίρι!

cosmos6.jpg

Ένα ζευγάρι αθλητικά που «αγκαλιάζει» με άνεση και σταθερότητα τα βήματά του

Θέλεις να χαρίσεις ένα χρήσιμο δώρο στο μικρό σου; Τότε, ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια είναι η καλύτερη επιλογή για το καλοκαίρι. Αρκεί, βέβαια, να επιλέξεις ένα ελαφρύ, μαλακό σχέδιο, το οποίο θα επιτρέπει στο πέλμα του παιδιού να «αναπνέει» επαρκώς, όσες ώρες και αν το φοράει. Ένα τέτοιο σχέδιο θα βρεις στο κατάστημα Under Armour και να είσαι σίγουρη πως μόλις το μικρό σου το φορέσει, δεν θα θέλει να το βγάλει από πάνω του.

cosmos7.jpg

Ένα φόρεμα με τιράντες για κάθε μικρή, εκκολαπτόμενη fashionista

Ένα φόρεμα με τιράντες αποτελεί key-item στην γκαρνταρόμπα κάθε κοριτσιού, ανεξάρτητα από την ηλικία του. Ένα αέρινο σχέδιο, διακοσμημένο με ένα exotic μοτίβο είναι το ρούχο που θα συντροφεύει την κόρη σου στις απογευματινές βόλτες σας στο νησί, σε μία πρωινή βάφτιση, στο beach πάρτι γενεθλίων της ξαδέρφης της. Θα το βρεις στο κατάστημα GAP Kids.

cosmos8.jpg

Ένας εικονογραφημένος «φίλος» που θα κρατάει παρέα στο παιδί κάθε στιγμή

Τις φορές που το παιδί σου χαλαρώνει κάτω από την ομπρέλα, που βρίσκεται στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου ενώ ταξιδεύετε ή κάθεται δίπλα σου στο κατάστρωμα ενός πλοίου, μπορείς του προσφέρεις ένα παιδικό βιβλίο, το οποίο θα του κρατήσει παρέα. Στο κατάστημα IANOS υπάρχουν πολλές επιλογές για τους μικρούς άγνωστες, όπως τα εικονογραφημένα «Η μεγάλη κακιά αλεπού» και «Κολυμπώντας πέρα από τα όρια», δύο βιβλία που θα εισάγουν το παιδί στον συναρπαστικό κόσμο της ανάγνωσης.

cosmos9.jpg

Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν! Οι μέρες των καλοκαιρινών διακοπών πλησιάζουν και όσο νωρίτερα προετοιμαστείς, τόσο περισσότερο θα τις απολαύσετε, μικροί και μεγάλοι. Στο εμπορικό κέντρο Mediterrenean Cosmos θα βρεις ό,τι χρειάζεται το μικρό σου, εσύ αλλά και ο σύντροφός σου, για να ζήσετε ένα άκρως οικογενειακό καλοκαίρι, το οποίο θα αναπολείτε με νοσταλγία.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved